Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić podrijetlom iz Hrvatske zadavio je sina (2) u Milanu?

None Foto: Corriere

Talijanski Corriere javlja kako je policija uhitila njegova oca Aliju Hrustića (25), francuskog državljanina podrijetlom iz Hrvatske. Hrustić je osobno pozvao Hitnu, no dječaku nije bilo pomoći

Beživotno tijelo dvogodišnjeg dječaka pronađeno je danas u ulici Ricciarelli 22 u milanskom naselju San Siro.

Talijanski Corriere javlja kako je policija uhitila njegova oca Aliju Hrustića (25), francuskog državljanina podrijetlom iz Hrvatske.

Hrustić je u srijedu u pet ujutro osobno pozvao Hitnu, no dječaku nije bilo pomoći.

- Dijete mi je bolesno - rekao je.

Liječnici su dječaka pronašli kako leži na kauču, a mogli su samo ustanoviti smrt.

Uz dječaka je bila samo majka Silvija Z. (23), također Hrvatica, koja je trenutno trudna sa šestim djetetom. Policija je Hrustića uhitila u kasnim jutarnjim satima.

Prema onome što je dosad otkrivenu, na tijelu dječaka pronađeni su znakovi davljenja, modrice i rana na glavi, čija priroda još nije razjašnjena. Dvogodišnjaku su noge bile umotane, a na njima se navodno nalaze posjekotine uzrokovane krhotinama staklene boce.

Par se, piše talijanski list, prema pričama susjeda, posvadio prošli tjedan, a kažu i da se Hrustić drogirao. Zasad je jedini osumnjičeni za djetetovu smrt.

Komentari (89)
  • Živim 40 godina u Hrvatskoj i još nisam sreo niti jednog Aliju...

    22. 5. 2019,   19:11
  • Jaki neki novinar. U naslovu "Hrvat ubija dijete", u podnaslovu je već posta porjeklom Hrvat, a na kraju neće biti ni H. od Hrvata.. Sramota ko je sve dobija Hrvatske dokumente od vlada RH.

    22. 5. 2019,   19:08
  • Hrvat Alija osramotio je svoju Hrvatsku i svoj hrvatski narod.

    22. 5. 2019,   18:53