Obavijesti

Promo sadržaj

Pronašli smo najpoželjniju ljetnu studentsku praksu

Pronašli smo najpoželjniju ljetnu studentsku praksu
1

Coca‑Cola HBC Hrvatska ove godine prvi put pokreće program ljetne prakse Coke Summership koji će odabranim studentima omogućiti stjecanje iskustva i rad s mentorima na izazovnim poslovnim projektima te priliku za budući posao

Polaznici će programa kroz izobrazbu i radionice, rad s mentorima i stvarno poslovno iskustvo u razdoblju od 18. lipnja do 27. srpnja stjecati dragocjeno znanje koje će im pomoći da iskoriste svoj potencijal i profesionalno se usavrše. 

U okviru će programa ukupno 30 studenata dobiti priliku za praksu, a prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj. Svi polaznici koji uspješno završe program Coke Summership dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike Coca-Cole HBC Hrvatska. 

Tijekom prakse studenti će tri dana u tjednu raditi na konkretnim projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje. Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođe, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. 

Postupak se odabira kandidata za program Coke Summership sastoji od mrežnoga ispita, psihometrijskoga ispitivanja i intervjua, a praksa se održava u uredima Coca-Cole HBC u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i drugim hrvatskim gradovima.  
Prijavi se za program Coke Summership već danas i stekni radno iskustvo u vodećoj svjetskoj tvrtki. Svoj životopis i molbu pošalji na e-adresu studentska.praksa.hr@cchellenic.com do 30. svibnja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.