Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Smiljana priznala ubojstvo? 'To nije točno, bio sam na policiji...'

None Foto: sanjin strukić/pixsell/nestali.hr

Odvjetnik osumnjičene demantirao je navode da je priznala ubojstvo. Isto je napravio i njezin suprug koji tvrdi da ništa nije priznala. Navodno se i majka sestara vraća kući

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

Iako se u javnosti prepričava da je osumnjičena Smiljana S.  pred istražiteljima policije priznala da je ubila svoju sestru Jasminu, Davorin Zlatarek, odvjetnik koji je zastupa po službenoj dužnosti, rekao je da su to neistine.

- Bilo je prvo službeno ispitivanje osumnjičene, ali ona nije priznala ubojstvo. Drugo ništa, zbog istrage koja je u tijeku, ne mogu reći - rekao je Zlatarek, odvjetnik iz Čakovca.

Neslužbeno doznajemo da Županijsko udržavno odvjetništvo traži njegovo izuzeće. Zlatarek za sada još nije dobio nikakvo službeno rješenje o tome, no ako je tako, osumnjičenoj Smiljani bit će dodijeljen novi odvjetnik po službenoj dužnosti. Neslužbeno doznajemo i da je majka nesretnih sestara prešla autobusom hrvatsku granicu i da se vraća kući. 

I Smiljanin suprug demantirao je navode i uvjeren je da njegova supruga nije ni kriva, a kamoli da je krivicu priznala. 

- Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Informacije koje su objavljivane su, kao i dosad, lažne. Tako se i pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo - rekao je za Večernji list Ivica S. Smiljanin suprug.

'Ne vjerujem da je počinila zločin, ja sam joj suprug'

- Nije istina da je tijelo nađeno kad nje nije bila doma. Ona je bila doma. Biste li vi otvarali to da ste znali što je unutra? Šok je za sve nas. Ima dosta nelogičnosti. Mogućnosti su velike, svakakve - kazao je suprug koji je odbio reći tko je točno pronašao tijelo.

- Morate pitati policiju. Ne smijem ništa reći - rekao je. Na pitanje smatra li da Smiljana nije počinila zločin za koji ju se tereti, odgovorio je: 'Pa naravno, ja sam joj suprug'.

Upitali smo ga i je li on ikad otvarao zamrzivač. - Završit ćemo ovaj razgovor, može? Nemojte se ljutiti - rekao je. 

Produljit će joj pritvor 

Tužiteljstvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produlji pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.

Podsjetimo, Jasmina Dominić nestala je još 2000. godine, a njezino tijelo pronašli su, javlja Telegram, članovi obitelji koji su preuređivali dio prostora u kući u subotu. Jasminina sestra Smiljana u tom trenutku nije bila u kući, pa su članovi otvorili zamrzivač u kojem su godinama čuvali hranu. Međutim, nitko nikada nije dublje zavirio u škrinju u kojoj je bilo Jasminino tijelo. 

Komentari (62)
  • Meso za jelo držala skupa sa mesom (lešom) sestre! Koja je to vrsta psihičke bolesti?

    18. 2. 2019,   17:52
  • Naježio sam se radi ovog zvjerskog slučaja ubojstva... Neka joj je laka zemlja i spokojna vječnost!

    18. 2. 2019,   16:53
  • Sestra Jasmine Dominić priznala je da je ubila svoju sestru tijekom ispitivanja. ......dok su je ispitivali ona je otišla i ubila sestru?

    18. 2. 2019,   17:46