Obavijesti

News

Komentari 14

Propalo mirenje HDSSB-a u Đakovu, došao je jedino Vulin

Propalo mirenje HDSSB-a u Đakovu, došao je jedino Vulin
1

U izjavi za novinare nakon sastanka Zoran Vinković je rekao da je kao inicijator  sastanka i nastojanja da se HDSSB sačuva kao jedinstvena  jaka regionalna politička snaga Slavonije i Baranje...

VIDEO

Na poziv HDSSB-ovog gradonačelnika Đakova i člana Glavnog odbora te stranke Zorana Vinkovića da se sukobljene strane HDSSB-a nađu u Đakovu, kako bi svatko preuzeo svoj dio odgovornosti zbog stanja u stranci, da se dogovori sazivanje Glavnog odbora, odnosno izborni sabor, odazvao se samo predsjednik Dragan Vulin.

U izjavi za novinare nakon sastanka Zoran Vinković je rekao da je kao inicijator  sastanka i nastojanja da se HDSSB sačuva kao jedinstvena  jaka regionalna politička snaga Slavonije i Baranje,  "poluzadovoljan s obzirom na to da se druga strana nije pojavila".

 "U ovom  trenutku to je loše za HDSSB, no držim da još uvijek postoji mogućnost i šansa da se svi vrate u stranku. Još uvijek postoji mogućnost za HDSSB  i to što sam prije susreta čuo da je sazvan izvanredni izborni sabor stranke otvara priliku za to, rekao je Vinković,

 Trebaju se povući i sva isključenja i suspenzije te se i dalje zalažem za sjednicu Glavnog odbora stranke gdje bi se o svemu raspravilo u interesu HDSSB-a, istaknuo je Vinković i ponovno pozvao sve sudionika sukoba u HDSSB-u  da sjednu za zajednički stol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin  s kojim je u Đakovo stiglo još nekoliko članova stranke rekao je kako će učiniti sve što je u njegovoj moći da HDSSB ostane čvrst i jedinstven.

 "Dokaz za to je i ovaj moj dolazak u Đakovo na poziv gradonačelnika Vinkovića. Žao mi je što se gospoda Burić i Šišljagić nisu pojavili na sastanku, rekao je Vulin.  O razlozima njihova nedolaska nije želio  govoriti.

  Je li njima u interesu jedinstvo stranke - svatko nek' sam zaključi, ili nakon svega nekima od nas ne mogu pogledati u oči,  rekao je Vulin. Dodao je kako zbog događaja u stranci nije sretan, da mu je zadnjih 10 dana kao noćna more no da vjeruje da se i dalje može razgovarati za jedan i jedinstven HDSSB.   

 Vulin je podsjetio kako je na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva stranke donesena odluka o pokretanju inicijative za sazivanje izvanrednog izbornog sabora HDSSB-a koji mora biti sazvan u roku od 90 dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti