Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Propust na postaji u Splitu: U spremniku za dizel bio benzin

None Foto: Dreamstime

Prodaja navedenog goriva obustavljena je u ponedjeljak 1. travnja oko 9 sati ujutro, to jest, odmah nakon prve dojave kupca o problemu s gorivom. U navedenom periodu izdano je stotinjak računa

Na Ininoj benzinskoj postaji Smokovik u Ulici Zbora narodne garde 8 u Splitu u spremnicima za dizel gorivo našao se benzin, piše Slobodna Dalmacija.

Skupu grešku otkrio je jedan od oštećenih kupaca koji se nakon točenja goriva uputio na nešto dužu vožnju i brzo shvatio što je razlog kvaru na motoru. U servisu su mu potvrdili da se radi o pogrešnom gorivu i popravak kvara naplatili čak 22.000 kuna.

Neslužbeno, piše Slobodna Dalmacija, 'promašena' je cijela cisterna goriva. A to je 18.000 litara ili 36.000 litara ako je tu bila i prikolica. Jedan od zaposlenika postaje samo je kratko komentirao: 'Događa se'

O svemu se u utorak oglasila i INA:

U nedjelju, 31. ožujka, u jutarnjim je satima zbog ljudskog faktora došlo do nenamjerne pogreške prilikom koje je u komoru cisterne za Eurodizel Class Plus gorivo utočeno benzinsko gorivo, a koje je posljedično utočeno i u spremnik za navedeno dizelsko gorivo na maloprodajnom mjestu Smokovik u Splitu.

Prodaja navedenog goriva obustavljena je u ponedjeljak 1. travnja oko 9 sati ujutro, to jest, odmah nakon prve dojave kupca o problemu s gorivom. U navedenom periodu izdano je stotinjak računa.

Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovog propusta imali neugodnosti. Molimo sve kupce koji su kupili gorivo u navedenom periodu da se jave na Inin besplatni telefon na broj 0800 11 12 ili na ina-besplatni.telefon@ina.hr. Svi kupci koji se jave s računom, izvodom kartice ili čiji identitet se može utvrditi putem snimki videonadzora bit će obeštećeni.

Trenutno se na maloprodajnom mjestu Smokovik prodaja odvija regularno te su sva goriva u ponudi ispravna.

Zbog navedene nenamjerne pogreške, INA svojim kupcima na maloprodajnom mjestu Smokovik do nedjelje 7. travnja nudi premium goriva po cijeni regularnih.

Tema: Hrvatska

Komentari (29)
  • Evo života u HR, hrvatski čovjek digne kredit na 5/6 godina na svoju "dostojanstvenu" plaću od 3200 da bi kupio 10 godina polovni auto, vozi ga ko dječja kolica, servisira ga, zaobilazi rupe na cesti, po zimi ga drži u garaži... kad ono, shebu ga na benzinskoj

    2. 4. 2019,   10:20
  • Zar je netko od ovih cig*na iz INE očekivao drugačije odnošenje nakon što se otkrila očita greška.. a izgleda da su im i radnici operirani lagano kada daju izjave u skladu s onim kako im se i kompanija ponaša "događa se" .. i još nisu htjeli u javnosti reći grešku i upozoriti druge vozače koji su tamo točili nego idu s onim APP (ako prođe, prođe) .. nadam se da će vam doći apsolutno svi koji su tamo točili, sa tužbama koje će vam izbiti par milijuna kn iz džepa

    2. 4. 2019,   10:09
  • Hahahaah Dogodi se Hahaha

    2. 4. 2019,   10:56