Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Proputovao je pola Europe, a poginuo pred kućnim pragom...'

None Foto: Boris Gajdukov/24sata

Vozač motocikla u jednom trenutku je 'zbog neprilagođene brzine, stanju i osobinama ceste prekasno uočio vozilo ispred sebe' i zabio se u traktor. Na motocikl je naletio auto iz suprotnog smjera, a vozač je poginuo

Brodski bajkeri i prijatelji šokirani su stravičnom pogibijom Marka Helda (35) koji je u utorak oko ponoći stradao u teškoj prometnoj nesreći na zapadnoj slavonskobrodskoj obilaznici, nadomak kućnog praga.

Policija je očevidom utvrdila da je vozač motocikla Kawasaki slavonskobrodskih registracija vozio iza traktora koji je, kažu u policiji, bio uredno osvijetljen i označen, a kojim je upravljao 48-godišnjak. Baš u istim trenucima iz suprotnog smjera naišao je BMW austrijskih registracija, za čijim je upravljačem je bio 45-godišnjak.

Vozač motocikla u jednom trenutku je 'zbog neprilagođene brzine, stanju i osobinama ceste prekasno uočio vozilo ispred sebe' i zabio se u traktor. Motocikl je od siline udara odbačen na suprotni prometni trak, a u tom trenu na motocikl je naletio i automobil.

TEŠKA NESREĆA Motociklom se zabio u traktor i poginuo u Slavonskom Brodu

Motociklist je smrtno stradao, u policiji kažu da je na glavi imao zaštitnu kacigu.

Foto: Boris Gajdukov/24sata

- Žao mi je zbog ove tragedije. Nedavno smo zajedno bili na šišanju, pričao mi je da mu je velika želja da se napokon smiri, imao je curu i buduća obitelj bila mu je u prvom planu. Pričao mi je da se 'skućio', imao je puno planova oko mirnog obiteljskog života, ali, nažalost, dogodilo se najgore - priča Brođanka Ivana M. 

Tragedijom su šokirani i bajkeri koji ne vjeruju i ne mire se s gubitkom svog prijatelja. Svi pričaju da je bio super momak, uvijek raspoložen za druženje i prijateljstvo. Već kao 14-godišnjak, kažu, počeo je voziti motore.

- Uvijek je vozio po propisima i zato ne znam što se sada dogodilo. Proputovao je motociklom pola Europe i svijeta i sad da tek tako ode, gotovo na kućnom pragu. Strašno - kaže jedan Markov prijatelj i brodski bajker Marijan E. 

Komentari (180)
  • Danas na slavonskoj kod mcdonaldsa kruge supak se gura izmedu 2 auta i zapne za vrata. Jos nesto brije liku u autu dok ovaj nije izasao. Zacutao je ko picka i gledo pred sebe. Steta sto ga ovaj nije nalupo. Mora krmak biti prvi na semaforu jer eto on vozi "motor"

    12. 6. 2019,   17:22
  • Lik je do sada imao dosta prometnih.Nije ga islo po tom pitanju.Prije dvi god ima je unfal sa autom u kojem je jedva osta ziv.

    12. 6. 2019,   17:57
  • Ni jedna uvreda, osuda ne moze vratit zivot i ako je istina da mu je i otac umro to je tragedija koju nitko ne bi trebao dozivjet, a mi ne znamo sto nas sutra ceka i zato ne sudite nikom..

    12. 6. 2019,   19:15