Obavijesti

News

Komentari 0

Proslavite početak ove školske godine na 'Pikniku za školarce'

Proslavite početak ove školske godine na 'Pikniku za školarce'
1

Back to school piknik održat će se 16. rujna na Tomislavovom trgu u Zagrebu uz bogat i sadržajan edukativno-zabavni program. Dobrodošli su svi učenici, ali i roditelji te učitelji

VIDEO

Na radost brojnih zagrebačkih školaraca Tomislavov trg u Zagrebu drugi put pretvorit će se u veliko igralište na kojemu će 16. rujna biti održan 'Piknik za školarce'.

Ovaj jedinstveni događaj prilika je svim školarcima, ali i njihovim roditeljima i učiteljima da zajedno obilježe i proslave početak nove školske godine na zabavan i edukativan način u zelenoj oazi na otvorenom. 

Sve školarce i njihove roditelje koji žele kvalitetno provesti zajedničko vrijeme očekuje sadržajan i bogat program u kojemu svako dijete može pronaći nešto za sebe. 

Kreativne, likovne, znanstvene i gastro radionice, natjecanja uz vrijedne nagrade, edukativna predavanja, prezentacija sportova i sportskih klubova, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, robotika te Tele 2 meetup s JoomBoos Youtuberima.
Upoznajte The Sikrta, sudjelujete u nagradnim igrama i osvojite JoomBoos darove.

Ovo je samo dio šarolike ponude najvećeg back to school piknika na zelenoj površini u središtu Zagreba na kojemu će sve vrvjeti mnoštvom događanja. 

Program 'Piknika za školarce' podijeljen je u četiri tematske cjeline: edukacija, kreativnost i sport, gastro i zdravlje s ciljem upoznavanja djece o važnim, korisnim i praktičnim temama kao što su sigurnosti u prometu, sigurnosti u kući, tjelesna aktivnost i zdrava prehrana. 

Pozivamo sve školarce, roditelje i učitelje da 16. rujna posjete 'Piknik za školarce' na Tomislavovom trgu i postanu dijelom ovog originalnog piknika koji ima i humanitarnu notu.

Neka i vama i vašim mališanima početak školske godine bude pun zabave i optimizma. Vidimo se na Tomislavcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.