Obavijesti

Promo sadržaj

Protiv komaraca garantirano će pomoći samo ovo!

Protiv komaraca garantirano će pomoći samo ovo!
1

Pošto je stanje zaista neizdrživo provjerili smo kako se možemo sami spasiti od uboda komaraca bez da izgubimo živce zbog svrbeža i crvenila po cijelom tijelu

U hrvatskoj internet trgovini Loco Shark prodaje se fantastičan proizvod Loco Bite Help koji brzo i učinkovito uklanja svrbež nakon uboda komaraca. Proizvod je poznat po cijelom svijetu, pobjednik je svjetskog natjecanja CES Innovation Awards 2018, a sad je napokon već par dana dostupan i u Hrvatskoj!

Već ste sigurno otkrili da postojeći repelenti protiv komaraca te različite kreme, masti, sprejevi, narukvice i flasteri nisu pouzdani u borbi protiv današnjih komaraca. Komarci su postali otporni, oni nas i dalje grizu a nas još uvijek sve svrbi, bez obzira koliko kemikalija stavili na sebe. 

Loco Bite Help samo naslonite na zahvaćeno područje (ubod komarca), pritisnete gumb i svrbež će nestati nakon nekoliko sekundi! Loco Bite Help takav rezultat ostvaruje kombinacijom toplinskog djelovanja i vibracija što povećava cirkulaciju i lokalizirani protok krvi te razgrađuje histamine. A vama će u roku od 10-45 sekunda potpuno ukloniti svrbež na tijelu, dok će ubod komarca potpuno nestati u 1 danu. Djeluje bez ikakvih kemikalija i zato je potpuno siguran za upotrebu.    

I još jedna dobra vijest za kraj – na stranici proizvođača proizvod košta 300 kn, dok trgovina Loco Shark u ovom trenutku ima akciju za samo 149 kn i besplatnu poštarinu za cijelu Hrvatsku te dostavu u roku od 1-3 radna dana (KLIKNITE OVDJE)!

149 kn za potpuno uklanjanje svraba i uboda komaraca?! Naručujemo odmah!

Narudžbe na linku: www.locoshark.com/hr
Više informacija i narudžbe na hrvatskom broju telefona: 01 777 6827   

  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.