Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Provalile u sex-shop: Ukrale su 4400 kuna, artikle nisu dirale

None Foto: Željko Rukavina/24sata

Nadzorna kamera koja se nalazi s unutrašnje strane sex-shopa snimila je kako netko skida okvir kroz koji je išlo crijevo od klime. Na snimci se vide dvije žene.

Kad je radnica došla na posao, u prvi tren nije vidjela da je netko u srijedu provalio u trgovinu, kazala nam je vlasnica Sexy Rock Shopa Emanuela Betlehem Lončarić iz Koprivnice.

Ubrzo je došla u trgovinu i vidjela da je iz ladice nestala omotnica s oko 4400 kuna, odnosno utržak od utorka. Nadzorna kamera koja se nalazi s unutrašnje strane sex-shopa snimila je kako netko skida okvir kroz koji je išlo crijevo od klime. Na snimci se vide dvije žene. Dok su bile u trgovini, prije nego što se oglasio alarm, jedna od provalnica pogledala je u kameru i tako olakšala posao policiji. Uz to su se zvale po imenu.

- Odmah sam prepoznala staru ‘znanicu’ koja je već krala kod nas i zbog nekoliko krađa i provala već je bila na sudu - kaže vlasnica sex-shopa, u koji je već dva puta provaljeno. Nitko od stanara zgrade nije uočio da se nešto zbiva pokraj ulaza u zgradu. Vlasnica kaže da su se čak u kafiću koji se nalazi pored njezine trgovine žalili na alarm koji nije prestajao zvoniti, no nisu sumnjali da je krađa u tijeku. Inače, Ovaj jedini sex-shop u Koprivnici dobro posluje jer, kako kaže vlasnica, dolaze joj kupci iz okolnih gradova. Najviše se kupuju vibratori, koji se kreću od 159 kuna pa naviše. Cijena vibratora, kojih tjedno ode i 20-ak, ovisi o njegovoj veličini. Kupuju ga muškarci i žene, ali uglavnom uz riječi da je to nekome na dar.

- Jedna naša starija gospođa kaže kako kupuje vibrator za svoje potrebe jer se preporodila od kada je muškarca zamijenila tom napravom. Otvoreno govori kako joj je mnogo povoljniji od muškarca jer mu ne treba kuhati niti prati rublje, a spreman je uvijek bez ikakvog pitanja - kazala nam je vlasnica.

Komentari (36)
  • Šta ti je marketing.... članak o krađi kad ono "Najviše se kupuju vibratori, koji se kreću od 159 kuna pa naviše. Cijena vibratora, kojih tjedno ode i 20-ak, ovisi o njegovoj veličini"....... R E K L A M A ! 😊. Narode navali, još malo pa nestalo.

    2. 5. 2019,   20:34
  • A jesu se usricile sa utrškom.. bile bi sritnije i zadovoljnije sa vibratorima.. 🙃

    2. 5. 2019,   20:18
  • pa ukrale su lovu kako bi mogle kupiti vibratore i to je to

    2. 5. 2019,   20:07