Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Provalio u kuću i ukrao puške: Policija pronašla maloljetnika

Tijekom istraživanja pretražene su prostorije obiteljske kuće u Piškorovcu, a koje koristi 38-godišnjak te su tom prilikom pronađene dvije ukradene puške te dio ukradenog streljiva

Međimurska policija je dovršila kriminalističko istraživanje kojim je osumnjičen maloljetnik s područja županije, da je početkom srpnja provalio u obiteljsku kuću u Držimurcu. Iz podrumskih prostorija su ukradene tri puške i nekoliko stotina komada streljiva, koje je u vlasništvu 34-godišnjeg muškarca.

Ujedno, je iz spavače sobe osumnjičeni ukrao dvije bankovne kartice i raznu dokumentaciju za kuću, vlasništvo 73-godišnjaka.

Tijekom istraživanja pretražene su prostorije obiteljske kuće u Piškorovcu, a koje koristi 38-godišnjak te su tom prilikom pronađene dvije ukradene puške te dio ukradenog streljiva. Policija će protiv maloljetnog provalnika podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Komentari (4)
  • oni su spremni za miran suživot...tvrdi kajtazi...još ktome tvrdi da su međimurci ustašoidni....molim lijepo u međimurju... nikad nije bilo ustaša ...ali je oduvijek bilo krađa od spremnih za miran suživot....a baš zbog učestalih krađa mađari su ih streljali ...ili odvodili đari su ih streljali ili odvodili u logore...to je istina o mirnom suživotu...

    17. 9. 2019,   04:01
  • Odmah znamo o kome se radi kad je riječ o naselju Piškorovec. Uostalom, zašto me to uopće ne čudi, pa znamo da kriminalna djela u 97% slučajeva dolazi od njih!!!

    16. 9. 2019,   20:44