Obavijesti

News

5 000 ideja za ljetovanje: je li i tvoj idealni godišnji među njima

5 000 ideja za ljetovanje: je li i tvoj idealni godišnji među njima
2

Što se sve može napraviti na godišnjem odmoru? Koje lokacije posjetiti? Koje aktivnosti isprobati, na kojim partyjima plesati i u kakve avanture se upustiti? Ako ti ideja ne manjka, čitaj dalje

Kažu da ljudska mašta nema granica. OK, možda ne možemo zamisliti sasvim novu boju, ali sigurno možemo zamisliti savršen godišnji odmor koji ćemo pamtiti do kraja života. Što čini idealan godišnji odmor? Koja lokacija, koje aktivnosti, koja ekipa?

Krenimo s prijedlozima:

1) Penjanje po Velebitu

2) Šetnja dubrovačkim zidinama

3) Posjet Lisabonu

4) Vožnja automobilom do Beča

5) Šetnja motovunskim šumama

6) Jednodnevni izlet Slovenijom

7) Zip-line iznad pazinske jame

8) Posjet Modroj špilji na Biševu

9) Seoska kuća u Baranji

10) Obilazak gornjogradskih dvorišta u Zagrebu

Ok, imamo prvih 10 ideja. Nedostaje nam još samo njih 4990. Imate li vi koju ideju? Odlično! Podravka vas poziva da ih podijelite i produžite si godišnji odmor, upustite se u novu avanturu, posjetite grad u kojem još niste bili ili napravite nešto sasvim treće, što god vam je po volji.

Sa svojim partnerima, Podravka je pripremila vaučer od 5000 kuna koji možete iskoristiti za produženi godišnji odmor. Sve što vi trebate napraviti je sačuvati račun koji sadrži kombinaciju Podravka pašteta i trajnih kobasica u vrijednosti minimalno 25 kuna. Na web stranici #DajMiGriz upišite podatke i pošaljite fotku računa, ali i napišite kako biste iskoristili 5000 kuna! 

Prvih 10 ideja smo vam dali, na vama je da pustite mašti na volju i zamislite se na plaži s nogama u pijesku, na usponu kroz zelenu šumu ili kako se gubite ulicama grada o kojem oduvijek maštate. Ispričajte nam kakvu avanturu priželjkujete, a Podravka će najoriginalniju ideju nagraditi vaučerom od 5000 kuna. Bit će tu i 10 bogatih, utješnih nagrada za ostale.

Ne zaboravite, novu boju ne možemo zamisliti, ali ideja za godišnji sigurno imate na tisuće. Podijelite ih i osvojite ono o čemu maštate!

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...