Obavijesti

News

Komentari 411

Provocirao je Srbe: Ne možete mi ništa, ja sam Amerikanac

Provocirao je Srbe: Ne možete mi ništa, ja sam Amerikanac
9

Olsija Ramu (45) priveli su zbog sumnje da je on upravljao dronom sa zastavom Velike Albanije. Kod njega su našli daljinski upravljač. Morali su ga pustiti

VIDEO

Brat albanskog premijera Edija Rame kojeg je srpska policija privela u utorak u VIP loži stadiona Partizana, pušten je na slobodu.

Olsija Ramu (45) priveli su zbog sumnje da stoji iza incidenta na nogometnoj utakmici Srbije i Albanije. Naime, policija vjeruje da je upravo on upravljao dronom sa zastavom Velike Albanije koji je preletio iznad travnjaka za vrijeme nogometne utakmice Srbija-Albanija i izazvao nerede. Kod njega su našli i daljinski upravljač za letjelicu.

S njim su proveli cijelu delegaciju, no, kako piše Blic, zbog štrajka odvjetnika, nisu im uspjeli naći branitelja te će tužiteljstvo naknadno odlučiti kako će postupati u ovom slučaju. 

Iz policijskih izvora Blic doznaje i da je premijerov brat odmah izvadio američku putovnicu i kazao policiji: Ja sam američki državljanin i ništa mi ne možete. Nakon što su pušteni iz postaje, cijela delegacija odletjela je u Tiranu. 

Dačić: Da su ovo napravili Srbi, već bismo bili pred Vijećem sigurnosti UN-a

Ivica Dačić kazao je da je incident unaprijed smišljena politička provokacija te ga zanima kako će reagirati Europska unija i UEFA.

- Da je netko iz Srbije razvio zastavu 'Velike Srbije' u Tirani ili Prištini to bi već bilo na dnevnom redu Vijeća sigurnosti UN-a, kazao je srpski šef diplomacije. 

Utakmica je prekinuta u 44. minuti pri rezultatu 0:0 nakon što se nad terenom pojavio dron sa zastavom na kojoj su bili simboli Velike Albanije i likovi dvojice albanskih vođa. Srpski nogometaš Stefan Mitrović uspio je uhvatiti zastavu, ali su na njega nasrnuli albanski nogometaši što je izazvalo tučnjavu kojoj se pridružilo nekoliko desetaka navijača.

Albanski premijer: Dobili smo nogometni rat

Ponosan sam jer su crveno-crni dobili nogometni rat. U isto vrijeme žalim zbog susjeda, jer su u svijet poslali ružnu sliku, napisao je na svom Facebooku albanski premijer, a prenosi PressOnline.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 411
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca