Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prozvani nastavnici s Fejsa odbrusili sindikalistu Ribiću

None Foto: PIXSELL

Drago nam je da smo mu izbili iz ruke mogućnost da se kucne s Plenkovićem kao sa Sanaderom onda, poručili su prozvani sindikalisti Vilimu Ribiću

Nakon izjava sindikalca Vilima Ribića u kojim je napao nastavničke Facebook grupe nazvavši ih ‘primitivističkom ruljom koja odgaja našu djecu', oštro su reagirale prozvane grupe.

Poručili su mu da ‘im je drago što su izbili iz ruku mogućnost da kucnu s Plenkovićem kao sa Sanaderom.’

Zagreb: Tisuće prosvjetara stiglo na glavni gradski Trg 'ONI SU IZLJEV NEZNANJA' Ribić: Što hoće rulja s 'fejsa'? Ti primitivci odgajaju djecu?!

U nastavku donosimo cijelo priopćenje.

Nastavničke grupe postoje od vremena prije štrajka i svesrdno su ga podržavala sve vrijeme. U Zagrebu smo se okupili i na sastanak pozvali sindikate nudeći suradnju, no odaziv većinskih sindikata bio je slab.

Članovi tih grupa članovi su i sindikata, mahom SHU i NSZSŠH, u dobro dijelu i Sindikata Preporod, a velik broj aktivnih nije član niti jednog sindikata.

Kroz grupe smo se povezali i zajednički podržavali štrajk i prosvjedne aktivnost Naše jedinstvo sigurno se odrazilo i na odaziv na prosvjed, budući da smo motivirali Sindikat Preporod na podršku u organiziranju autobusa iz udaljenih dijelova Hrvatske.

Gospodin Ribić očito ne razumije ulogu i snagu društvenih mreža i u nedostatku argumenata poseže za vulgarnim i primitivnim ispadima.

Drago nam je da smo mu izbili iz ruke mogućnost da se kucne s Plenkovićem kao sa Sanaderom onda.

Tema: Hrvatska

Komentari (36)
  • Ribić,Mihalinec,Šprem,IZDAJNICI.,izdali bi i Domovinu da vam netko ponudi 1000 kn.

    6. 12. 2019,   16:18
  • Nemogu vjerovat svojim ušima koje gluposti je izgovorija Ribić.

    6. 12. 2019,   16:17
  • ribić, onaj brkati naslikavani gnom mihalinec, serev i skoro svi od 666 sindikalnih čelnika , največi su moralni otpad koji postoji... gori i od hade3ej&assdepej sestrinstva, a gore od toga teško da se može zamisliti...

    6. 12. 2019,   16:09