Obavijesti

Promo sadržaj

Prva trgovina ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras

Prva trgovina ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras
16

Svečanom otvorenju nazočila su i brojna poznata lica iz javnog života

U samom centru Zagreba otvorena je prva trgovina donjeg rublja Alma Ras u Hrvatskoj. Riječ je o istoimenom brendu kvalitetnog donjeg rublja i spavaćeg programa za žene i djecu te brenda Manners za muškarce, a Zagrepčani će odsad imati priliku uživati u vrhunskim kreacijama od najfinijih tkanina. Trgovina Alma Ras svoja je vrata otvorila 6. lipnja 2018. u Frankopanskoj ulici 2B, a trgovinu su simboličnim rezanjem vrpce službeno otvorili kreativna direktorica kompanije Alma Ras Sedina Memagić, modna dizajnerica, stilistica te vlasnica modnog brenda Marka M i web stranice marka.hr Marija Cvitanović uz pomoć poznate glumice Helena Minić, koja je ujedno i vodila svečano otvorenje. Među uzvanicima na otvorenju našla su se i brojna poznata lica iz javnog života kao što su Nives Celzijus, Aljoša i Antonija Šerić, Jelena Glišić, Csilla Barath Bastaić, Anita Matić, Ana Vilenica, Ankica Dobrić, Ana Maras, Sanja Vejnović, Ivica Pucar i mnogi drugi.

Punih 20 godina kompanija Alma Ras je prepoznata po upotrebi najfinijih tkanina europskog podrijetla, pristupačnim cijenama, inovacijama, krojenju i dizajnu što daje snažnu poruku kupcima da je Alma Ras asortiman na razini svjetski poznatih brendova. „Neodoljiva u svakoj prilici“ nit je vodilja brenda Alma Ras koji poručuje da se žene u svakodnevnim situacijama mogu osjećati ženstveno i neodoljivo istovremeno uživajući u udobnosti svih modela.

U novootvorenom dućanu u centru Zagreba, možete potražiti Basic liniju koja je nastala na osnovi želja i potreba vjernih kupaca, a tu su i sezonski modeli od tkanina koji prate žensko tijelo, ističu senzualnost i ženstvenost. Posebno odabrane tkanine i modeli oduševit će sve žene koje se žele osjećati atraktivno i zavodljivo, kako u udobnosti svog doma, tako i u posebnim prilikama. U širokom asortimanu ovog brenda možete pronaći i odjevne komade koji se idealno kombiniraju s ostatkom garderobe zaokružujući stil koji želite. Asortiman namijenjen cijeloj obitelji oduševit će i vaše mališane pidžamama i donjim rubljem s modernim i veselim bojama, razigranih motiva, dok će kvalitetni materijali od 100% najfinijeg pamuka zadovoljiti potrebe i želje svih roditelja. Brend Manners namijenjen je muškarcima, a napravljen je od prirodnih tkanina, dizajna i krojeva koji energično prate mušku figuru u svakoj situaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline