Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvašić (7) tri sata krvario jer je dobio udarac u penis

None Foto: S.Zinaja

Miroslava (7), učenika prvog razreda Osnovne škole Đure Deželića u Ivanić Gradu na školskom hodniku kolega je udario nogom u genitalije...

Jako me boli, ali jedva čekam da se vratim u školu, rekao je mali Miroslav, koji je nakon naguravanja s prijateljem u školi u petak završio u bolnici i zaradio dva šava na napuklom penisu. Kad je tog dana došao kući, mami je od šoka jedva uspio ispričati što mu se dogodilo. Bio je dva dana u bolnici, a liječnici tvrde da je mogao ostati invalid. Kad se poželi poigrati s mlađim bratom i sestrama, na licu mu se pojavi bolni grč.
- Bojala sam se da više neće moći imati djece - rekla je Miroslavova mama Danijela Jambrešić. Mali Luka koji ga je udario nogom u genitalije dok su se igrali napisao mu je pismo isprike. Obitelji Jambrešćak donijela ga je Miroslavova učiteljica Ljiljana Žmegač, koja u petak u školi satima nije primijetila da dječak trpi bolove. Miroslav kaže da je svom prijatelju Luki sve oprostio.
- Sve je to samo bezazlena dječja igra - prokomentirala je sve ravnateljica škole Marija Kostrevec.

Komentari (30)
  • Takvu djecu od malena treba stavit na goli otok pa nek si tamo maltretiraju kamenje......

    29. 1. 2008,   11:15
  • croatiani postajete gori od amera. Još malo i vijest kako se krava negdje u slavoniji posrala pored puta će imati 150 komentara i 2500 pregleda. bit će na početnoj minimum 7 dana, a Vi ćete da se divite ili osuđujete nemarnog vlasnika koji nije pazio gdje mu ljubimac kenja!

    29. 1. 2008,   11:31
  • @miletić svaka čast he he he...

    29. 1. 2008,   10:19