Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi donosimo slike Sanadera! Vozili ga na tajni noćni pregled

None Foto: Željko Lukunić/PIXSELL 6

Bivšeg premijera Ivu Sanadera u utorak navečer su prevezli kombijem pravosudne policije iz Remetinca u privatnu kliniku Medikol na pregled. Tamo se zadržao 3 sata

Kombi pravosudne policije i terenac zatamnjenih stakala u utorak navečer su iz zatvora u zagrebačkom Remetincu jurili ka privatnoj poliklinici Medikol. U kombiju su naprijed sjedila dva pravosudna policajca, a iza njih Ivo Sanader. Vidno omršavjeli bivši premijer ušao je u kliniku, a njegovi su pratitelji unijeli omotnicu u kojoj su vjerojatno bili nalazi. Ispred ulaza u polikliniku stajali su policajci u odorama kakve nose specijalci.

Na ekskluzivnim fotografijama Pixsellovog fotoreportera Željka Lukunića, Sanader izgleda zabrinuto. Ne zna se jesu li ga noću tajno vozili u kliniku jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo ili je riječ o pregledu zbog ozljede noge koju je zadobio tijekom pritvora u Austriji. Zbog te ozljede tjednima ne nosi cipelu, hoda uz pomoć štake i u Remetincu su ga iz uobičajene ćelije s čučavcem premjestili na ženski odjel gdje su normalne zahodske školjke.

Sanader se navodno i dok je bio premijer liječio u toj privatnoj poliklinici koju je javnost upoznala u aferi s pregledima 17.000 pacijenata na PET/CT uređaju kakav nisu imale državne bolnice. Većinu skupih pregleda platio je HZZO pa je pitanje zašto nije bolnicama kupio takav uređaj.

Komentari (252)
  • Evo IDEMO DALJE s vijestima....i moj tata je danas bio na pregledu kao i vecina postenih HRVATSKIH umirovljenika i nije imao osobnnih vozaca osim mene, svoju nezaposlenu kcer mrziteljicu svehadezeovskog od kako postoji to zlo i nije bio u novinama kao ni vecina postenih gradjana danas po bolnicama, a nije bio cak ni u privatnoj klinici nego u obicnoj, sasvim obicnoj prosjecnoj hrvatskoj bolnici gdje ceka dva do tri sata na jedan pregled, jer on je samo jedan obican dijabeticar na inzulinu, distroficar sa dva infarkta....sa bijedne 2 tisuce kuna zamislite POSTENO ZARADJENE mirovine, zajedno sa par sto tisuca ostalih, mirnih, tihih, izdrzljivih, zilavih bolesnika, djece,......ma fuj, kad citam te bolestine od vijesti; ma gle slicnosti, pa i mom ocu noga otkazuje, i mnogima u lijepoj nasoj pa ih nitko ne pita a POSTENO SU ZARADILI MIROVINU.......a ovom ovdje tko god on bio cucavac u novinama vijest i problem, hahahahaha, ma sretna sam, moj si je otac barem WC uspio napraviti dok je HDZ vladao,pa velika nuzda prija jer nakon nje mi pustimo vodu i IDEMO DALJE!!!!!!

    10. 8. 2011,   02:48
  • Primjećujem da je vrlo teško masturbirati na ove slike.

    10. 8. 2011,   00:09
  • vidim policija si je stala na jedno Pan pivo... ljudi ovo je reklama ... :)

    10. 8. 2011,   00:29