Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi klinički testiran anticelulitni masažer

Prvi  klinički testiran anticelulitni masažer
5

Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer

Celulit je poremećaj potkožnog tkiva praćen promjenom izgleda kože, koja poprima izgled narančine kore. Zahvaća 80-90% svih žena praktički u svim fazama životnog ciklusa, počevši od puberteta, ali je više vidljiv kod žena starijih od 30 godina. Utječe na milijune žena, a manje na muškarce.


Njegov uzrok i nastanak je kompleksan. Nepravilan način života važan je pokretač sindroma. Nedostatak fizičke aktivnost, nepravilna ishrana -  prekomjerni unos prehrambenih proizvoda bogatih mastima, s visokim sadržajem soli i konzervansa, pušenje, konzumiranje alkohola uvelike utječu na nastajanje celulita. Hormonalni učinak također je vrlo bitna komponenta.


Kako se riješiti celulita?


Celulit je otporan: ni kreme ni dijete ne pomažu dugoročno, jer se ne bore protiv pravog uzroka. Uz pravilnu prehranu i tjelovježbu vrlo je bitno i lokalno djelovati na mjestima gdje se javlja celulit. Najstarija metoda je primjena masaže.


Napokon i u Hrvatskoj je dostupna svjetska inovacija: prvi klinički testirani anticelulitni masažer Beurer Cellulite Releazer!  (Znanstvena studija sa Instituta proDerm u Hamburgu).

Klinički dokazano smanjuje celulit na način da povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira. Za primjetno glatke, čvrste i zategnute obline nakon samo 12 tjedana primjene.


Uz dodatan učinak drenaže smanjuje se izgled narančine kore. Udubljenja su manje vidljiva i nepravilnosti su smanjene u smislu primjetno glatke, čvrste i napete kože i oblina tijela. Vrlo je jednostavan za primjenu, a može se koristiti čak i pod tušem kao dion dnevne beauty rutine.


Beurer Cellulite Releazer dostupan je u Medikor drogeriji, Tratinska 58, Zagreb, Emmezeta i Elipso poslovnicama diljem Hrvatske, u odabranim ljekarnama te na Medikor web shopu. Trenutno je na popustu 15% do kraja mjeseca. 

 

Popis svih prodajnih mjesta Beurer Cellulite releazer-a pogledajte OVDJE.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.