Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvi let Lufthanse iz Münchena do Zračne luke Rijeka

Air Serbia, srpska nacionalna tvrtka, povezivat će Beograd i Rijeku svakog utorka do 25. listopada, izvijestila je Zračna luka Rijeka. Ona je u 2018. godini ostvarila 183.606 putnika

Prvi zrakoplov njemačke Lufthanse na liniji München-Rijeka sletio je u subotu na Zračnu luku Krk, za putnike je organiziran svečani doček.

Zrakoplov je dočekan mlazovima iz vatrogasnih vozila u obliku slavoluka, na dočeku su bili predstavnici Zračne luke Rijeka, tvrtke Lufthansa, Turističke zajednice otoka Krka i drugi uzvanici.

Lufthansa će letjeti subotom na redovitoj liniji za München do kraja listopada ove godine.

Sljedećih dana priredit će se svečani dočeci još dviju novih linija, 4. lipnja tvrtke  Air Serbia iz Beograda i 5. lipnja tvrtke Volotea iz Marseillea koja će, kao jedna od najznačajnijih niskobudžetnih tvrtki, povezivati Rijeku svake srijede redovitom linijom s Marseilleom do 2. listopada ove godine. Uvođenjem te linije, zračna luka na Krku po prvi će se put povezati sa Francuskom.

Air Serbia, srpska nacionalna tvrtka, povezivat će Beograd i Rijeku svakog utorka do 25. listopada, izvijestila je Zračna luka Rijeka.

Ona je u 2018. godini ostvarila 183.606 putnika, a ove godine se očekuje povećanje prometa, više od 200 tisuća putnika.

Tema: Hrvatska

Komentiraj, znaš da želiš!