Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi party u dvorištu Hrvatskog državnog arhiva

Prvi party u dvorištu Hrvatskog državnog arhiva
2

Još niste, ali uskoro ćete čuti i osjetiti dobar groove koji će se širiti iz dvorišta Hrvatskog državnog arhiva u subotu 8. lipnja od 16 sati. Groovala je Lauba, drmao se Saloon, a sada Enter The Groove selimo na otvoreno gdje ćeš na najplesnijem podiju u Zagrebu čagati sa svojom ekipom

Party na otvorenom uz ljetnu vibru, hladnu cugu i zalazak sunca ne smijete propustiti. Četiri fantastična DJ-a pobrinut će se da zapleše i kip Marka Marulića, a plan je ovakav: 

Vesna G, kao već neizostavan dio Enter The Groove tima, otvara party odabranim funk, afro house i house ritmovima. Dobru vibru nastavlja Pablo Panda koji će se pobrinuti da čagate na najbolje od housea. Ravno s Ibize stižu Mambo Brothersi koji već 20 godina groovaju diljem cijeloga svijeta, a ti ih možeš čuti uživo na lokaciji na kojoj dosad nitko nije partijao. Sve će zaključiti Manuel De La Mare, talijanski DJ/producent, kojem je Beatport dodijelio nagradu ''najbolji remixer godine'' uz nominaciju za najboljeg deep house & techno izvođača godine.    

Nakon što se dobro isplešete na travnjaku, čagica ne prestaje jer se selite u Opera klub gdje nastavljate groovati do jutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sad znaš kamo ćeš sutra van! Još samo preostaje da nabaviš ulaznice za sebe i svoju ekipu. Ako jedna ulaznica otvara vrata od dva vrhunska partija, onda je to stvaaarno dobra ulaznica. Vrijedi za dvorište Hrvatskog državnog arhiva i za ulazak u Opera klub. Nabavi ih OVDJE. 

Ovoga puta predstavljamo i Enter The Groove Battles – prvo house plesno natjecanje u Hrvatskoj. Razbijači leda otvaraju party plesnim pokretima na beatove Vesne G od 16 sati. Sve će pratiti i ocjenjivati svjetski poznata plesačica i koreografkinja Clara Bajado. Nakon što svi plesači pokažu svoje pokrete, Clara će odlučiti tko je bio najbolji groover koji će osvojiti i vrijednu nagradu – tri tisuće kuna. U slučaju da želiš pokazati što znaš i da možeš svojim groovy pokretima oduševiti Claru, još se uvijek stigneš prijaviti za sudjelovanje imenom, prezimenom i datumom rođenja na etgbattles@gmail.com ili na licu mjesta u subotu od 15 do 15:45.

Plesni podij najveći u gradu, dođi na našu plesnu livadu. Onda,... groovamo?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince