Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi u Hrvatskoj: Gledaj i slušaj Viber stickere Narodnog

Prvi u Hrvatskoj: Gledaj  i slušaj Viber stickere Narodnog
2

Najpopularniji radio u Hrvatskoj ponovno podiže ljestvicu, ovaj put vrlo kreativnim načinom digitalne komunikacije sa svojim fanovima i svim ljubiteljima glazbe

Narodni vas u suradnji s Viberom, jednom od vodećih svjetskih messaging platformi, vodi u zabavnu radio-avanturu i od jučer je i službeno prvi radio u Hrvatskoj s vlastitim Communityjem i fantastičnim stickerima.

Misija Narodnog je uvijek biti nov i bolji, pa tako i njihov novi sticker paket sadrži i animaciju i zvuk, čime jamči iskustvo koje će njihovi fanovi znati cijeniti. Novootvoreni Viber Community Narodnog mjesto je gdje možete podijeliti svoju strast prema glazbi, bez obzira gdje se nalazili u svijetu, kao i pratiti najnovije zanimljivosti iz dnevnog programa omiljenog radija.

Slanje poruka prijateljima, partnerima, kolegama ili obitelji odsad postaje jedinstveno zabavno iskustvo! Neke od najpopularnijih hrvatskih pjesama u proteklih nekoliko desetljeća, poput “Zašto praviš slona od mene” Dine Dvornika, Gibonnijevog hita “Oprosti” i mnogih drugih, pretvorene su u stickere koje možeš koristiti u svakodnevnim situacijama, a sve ih možeš otkriti i preuzeti na ovom linku. Na kraju dana, prije odlaska s posla, svojoj boljoj polovici samo pošalji sticker “Dok svira radio” i unaprijed će znati što ti je na umu taj dan.

Preuzmi stickere ovdje i automatski postani pratitelj Viber Communityja Narodnog. Pridruži se zanimljivim svakodnevnim razgovorima i prvi saznaj novosti iz studija najslušanijeg radija. Zabavi se i izrazi baš kako želiš. Uz druženje sa zvijezdama Narodnog Doris Pinčić Rogoznicom, Tatjanom Jurić i Hrvojem Kečkešom, Narodni će ti putem svojeg Viber Communityja omogućiti i chatanje s tvojim najdražim celebovima i glazbenim idolima. U Communityju će uvijek biti raznih iznenađenja, a najsretniji će imati priliku osvojiti i karte za koncerte, sudjelovanjem u nagradnim natječajima.

Preuzmi stickere Narodnog, pošalji ih prijateljima i pojačaj zvuk na mobitelu! Vidimo se na chatu Narodnog!

P.S. Stickere preuzmite OVDJE i budite sigurni da su svi čuli što ste htjeli reći. Doslovno! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj