Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvo jutro Gazde u Remetincu: Kruh, namaz, čaj i običan WC

None Foto: Pixsell 17

Iako je Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković izjavila da Ivica Todorić dijeli ćeliju u Remetincu s još jednom osobom, to nije točno. Kako saznajemo, trenutno je najugledniji gost Remetinca i sam je u ćeliji

Smjestili su ga na četvrti, muški odjel. Nisu mu dali ni ćeliju u kojoj je čučavac, nego ipak barem ima i WC. Te ćelije se inače koriste za potrebe starijih, nemoćnijih osoba i osoba s invaliditetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gazda, koji je bio najmoćniji čovjek Hrvatske, i dalje izgleda uživa određeno poštovanje. Prije nego što ga je policija dovela u pritvor, u ćeliju je unesen i televizor. A saznajemo da ga je dočekao i upravitelj zatvora.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Kako je sam u sobi, pravosudni policajci su tijekom noći provjeravali je li s njim sve u redu. Prvo jutro u Remetincu dočekao je uz skromni doručak: kruh, namaz i čaj. Kako doznajemo, nije imao nikakve dodatne zahtjeve i prema policajcima je bio iznimno ljubazan.

TODORIĆ OSTAJE U PRITVORU Prodanović u šali o jamčevini: 'Ako možete nešto pomoći...'

Naš narod ima jednu “kletvu” koja je zadesila i Todorića: “Dabogda imao, pa sve izgubio”.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Jer lakše je cijeli život provesti prosječno nego biti bogat, navići se da te svi obožavaju, da svako jutro plaćaš frizuru, a putuješ helikopterom, a onda završiš u maloj ćeliji, izgubiš sve privilegije i tvrtku.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Todoriću su blokirani svi računi, ali njegov život u Londonu pokazuje da ima ili skrivene iznose ili prijatelje koji mu pomažu. U Londonu zaista jeste živio u prosječnim stanovima, ali u elitnim četvrtima u kojima je najam do 30.000 kuna mjesečno.

Zagreb: Todorić nakon godinu dana izručen Hrvatskoj TOMISLAV KLAUŠKI Siti gladnima ne vjeruju: Što spaja Kolindu i Vesnu Todorić?

Plaćao je i skupe odvjetnike po tisuću funti na sat i cijeli tim stručnjaka koji mu je pomagao u guranju teze da se protiv njega vodi politički progon.

Foto: 24sata/24sata

U dijelu Londona u kojem je boravio do izručenja samo obično šišanje u frizerskom salonu košta i do 500 kuna. Todorić je inače tvrdio da živi od oko 120 kuna mjesečno.

Nije život u Londonu bio luksuz kakav je imao u Kulmerovim dvorima i Ciboninu tornju. Dok nije dugovima uništio tvrtku, Todorić i njegova obitelj su imali najskuplji namještaj, privatnu jahtu, helikopter, a sve im je plaćao Agrokor. Od odjeće do putovanja. Skromnijim smještajem u hotelu Remetinec ovaj put časti država.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Komentari (90)
  • ovaj rucak, peceni batak i zabatak s krumpirima ciklom juhom i dvije jabuke si mnogi hrvati ne mogu priustiti, a sto se tice namaza umjesto Rialovog trebali su mu dati K plus :D

    8. 11. 2018,   18:40
  • Imaju bolju klopu nego sam ja danas jela ✨

    8. 11. 2018,   18:48
  • Joj daj molim te, o cem mi tu pricamo, on ce provest max 2 god u zatvoru i branit se poslije sa slobode i svw ce se vec zaboravit polako, isto kao i kod Sanadera, jbt njega se vise nitko ni ne sjeca i jedva ga mediji spomenu, svw optuznice ce past protiv njega, javna tajna je da mu samo kceri imaju milijune na racunima vani. Meni su puno gori oni koji su im to sve omogucili, ja bi njima dao 5X vece zatvorske kazne neg ovima, jer ovi su samo uzeli ono sto im je ponudjeno, ko nebi...

    8. 11. 2018,   19:00