Obavijesti

News

Komentari 90

Prvo jutro Gazde u Remetincu: Kruh, namaz, čaj i običan WC

Prvo jutro Gazde u Remetincu: Kruh, namaz, čaj i običan WC
17

Iako je Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković izjavila da Ivica Todorić dijeli ćeliju u Remetincu s još jednom osobom, to nije točno. Kako saznajemo, trenutno je najugledniji gost Remetinca i sam je u ćeliji

VIDEO

Smjestili su ga na četvrti, muški odjel. Nisu mu dali ni ćeliju u kojoj je čučavac, nego ipak barem ima i WC. Te ćelije se inače koriste za potrebe starijih, nemoćnijih osoba i osoba s invaliditetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Gazda, koji je bio najmoćniji čovjek Hrvatske, i dalje izgleda uživa određeno poštovanje. Prije nego što ga je policija dovela u pritvor, u ćeliju je unesen i televizor. A saznajemo da ga je dočekao i upravitelj zatvora.

Kako je sam u sobi, pravosudni policajci su tijekom noći provjeravali je li s njim sve u redu. Prvo jutro u Remetincu dočekao je uz skromni doručak: kruh, namaz i čaj. Kako doznajemo, nije imao nikakve dodatne zahtjeve i prema policajcima je bio iznimno ljubazan.

Prodanović u šali o jamčevini: 'Ako možete nešto pomoći...'
Prodanović u šali o jamčevini: 'Ako možete  nešto pomoći...'

Naš narod ima jednu “kletvu” koja je zadesila i Todorića: “Dabogda imao, pa sve izgubio”.

Jer lakše je cijeli život provesti prosječno nego biti bogat, navići se da te svi obožavaju, da svako jutro plaćaš frizuru, a putuješ helikopterom, a onda završiš u maloj ćeliji, izgubiš sve privilegije i tvrtku.

Todoriću su blokirani svi računi, ali njegov život u Londonu pokazuje da ima ili skrivene iznose ili prijatelje koji mu pomažu. U Londonu zaista jeste živio u prosječnim stanovima, ali u elitnim četvrtima u kojima je najam do 30.000 kuna mjesečno.

Siti gladnima ne vjeruju: Što spaja Kolindu i Vesnu Todorić?
Siti gladnima ne vjeruju: Što spaja Kolindu i Vesnu Todorić?

Plaćao je i skupe odvjetnike po tisuću funti na sat i cijeli tim stručnjaka koji mu je pomagao u guranju teze da se protiv njega vodi politički progon.



U dijelu Londona u kojem je boravio do izručenja samo obično šišanje u frizerskom salonu košta i do 500 kuna. Todorić je inače tvrdio da živi od oko 120 kuna mjesečno.

Nije život u Londonu bio luksuz kakav je imao u Kulmerovim dvorima i Ciboninu tornju. Dok nije dugovima uništio tvrtku, Todorić i njegova obitelj su imali najskuplji namještaj, privatnu jahtu, helikopter, a sve im je plaćao Agrokor. Od odjeće do putovanja. Skromnijim smještajem u hotelu Remetinec ovaj put časti država.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.