Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prvo Pamela, a sad i Thandie: Glumice uz hrvatske političare

None Foto: REUTERS 3

Na Facebooku je glumica Thandie Newton objavila fotografiju s tekstom podrške zeleno-lijevoj koaliciji: Možemo, Nova ljevica i ORaH i poručila Hrvatima da izađu na izbore za EU parlament

Nakon što je nedavno slavna glumica Pamela Anderson podržala lijevu platformu Možemo!, na Facebooku je isto učinila i glumica Thandie Newton koja je objavila fotografiju s tekstom podrške toj platformi. 

- Širenje ljubavi, podrške i potpore Radi Borić, članici Gradske skupštine Grada Zagreba i kandidatkinji za Europski parlament.Trebamo i želimo da Europa bude sigurna za žene, radnike, LGBT osobe, izbjeglice i migrante. Glasajte za hrvatsku feminističku koaliciju zeleno-lijevo: Možemo, Nova ljevica i ORaH - poručila je zvijezda serije Westworld. 

Thandie Newton attends EE British Academy Film Awards 2017 at the Royal Albert Hall. London, England, UK (12/02/2017) | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

S druge strane nam je Rada Borić poručila da joj je Thandie dugogodišnja prijateljica te da se često čuju. 

- Thandie sam upoznala prije nekih pet godina kada smo bili u Kongu u Africi gdje smo radili sa silovanim ženama. Tu smo se upoznale i ostale smo u kontaku. Jako sam se iznenadila kad sam vidjela da nas je podržala, nisam očekivala to, ali mi je drago - veselo nam je ispričala Rada Borić.

 

Komentari (11)
  • Hahahaha pa bog te .. Ranit cu se. Pa ovo nema u p.m hahahahaha

    24. 5. 2019,   22:25
  • Sad se vidi tko placa ovakve stranke i pokušaje. Odakle vjetrovi pušu hahahahaha femi kemi

    24. 5. 2019,   22:26
  • Hahahahahaha za radu borić hahabababhababahababahhahahahagshahgagavagagag

    25. 5. 2019,   07:17