Obavijesti

News

Komentari 121

Psa napao roj pčela: Uginuo u najgorim mukama dan kasnije

Zadranin Ivan Soldo čuo je zvukove koji su zvučali kao da netko kolje njegovog psa Ćiru. Kada je izašao na dvorište imao je što vidjeti. Na Ćiru se okomio ogroman roj pčela

VIDEO

Roj pčela napao je psa u četvrtak nešto iza podne u dvorištu jedne obiteljske kuće u Ulici Stanka Vraza u Zadru. Nažalost, 17-godišnji bretonski španijel Ćiro je doživio anafilaktički šok te je uginuo u noći na petak, najvjerojatnije od zatajenja srca, piše Zadarski list.

- Moj suprug Ivan bio je u našoj kući kada je iz dvorišta u kojem se nalazi boks s našim Ćirom čuo zvukove koji su zvučali kao da ga se kolje. S obzirom da je naš pas tada trebao biti u svojem boksu, odmah je  istrčao u dvorište kako bi utvrdio o čemu se radi. Rekao mi je kako je ugledao ogroman roj pčela koji se okomio na našeg Ćiru i nemilosrdno ga ubadao. Zbog opasnosti da tolike silne pčele ne počnu i njega ubadati odlučio je uzeti šmrk i početi polijevati vodom po psu i pčelama - ispričala je vlasnica Branka Soldo.

Otrovnica ugrizla psa: 'Češkao se, a onda mu je njuška otekla'
Otrovnica ugrizla psa:  'Češkao se, a onda mu je njuška otekla'

Dodala je kako je njezin suprug odmah nazvao sina Antu koji je došao doma s posla i počeo čistiti Ćiru od goleme količine žalaca koje su bile po njegovu tijelu. Prema njegovim riječima, samo po ušima i drugim dijelovima glave psa izvadio oko 100 žalaca.

Psa su potom odvezli kod veterinara, a siroti Ćiro je tijekom noći imao epileptične napade, udarao je glavom o zid i do jutra uginuo.

Veterinar Marino Mirčeta rekao je kako je žalce pronašao i u sluznici oka od kojih je  jedno bilo posve  crveno, a na glavi su mu krvne žile vrlo blizu kože. Dodao je da su mu vlasnici psa rekli kako su pčele najprije došle u gajbicu s pticom, a kada je pas počeo lajati prešle su na njega.

Foto: Ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa