Obavijesti

News

Komentari 286

Psihički bolesnog mladića su tjerali da spolno opći s kozom

Policajci su na Braču uhitili tri mladića (18, 24 i 26 godina) koji su psihički bolesnog 19-godišnjaka prisilili na spolni odnos s kozom. Obijesni mladići navodno su snimali taj gnjusni čin...

VIDEO

Policajci su na Braču uhitili tri mladića (18, 24 i 26 godina) koji su psihički bolesnog 19-godišnjaka prisilili na spolni odnos s kozom. Obijesni mladići navodno su snimali taj gnjusni čin.

Cijelim Bračem uskoro se proširila priča o nemiloj nastranosti, a iz udruge roditelja za djecu s teškoćama u razvoju rekli su nam  kako nesretni zlostavljani mladić nije član njihove udruge. Nakon kriminalističke istrage tri zlostavljača su privedeni i ispitani su u splitskom Općinskom državnom odvjetništvu. Izrečena im je mjera obveznog redovitog javljanja dežurnom službeniku Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Osumnjičeni mladići su uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje dobili i onu za mučenje životinja. Nije im određen istražni zatvor nego mjera opreza, zbog čega se ne smiju približavati mladiću kojeg su zlostavljali prošlog tjedna. Zakon za spolni odnos sa životinjom predviđa kaznu od 10.000 do 30.000 tisuća kuna, a za nasilničko ponašanje može se u zatvor i do pet godina. Inače, u Hrvatskoj do prijedloga Zakona o zaštiti životinja, o kojem je javna rasprava trajala do rujna, nije bila predviđena kazna za spolni odnos čovjeka i životinje.

A Kazneni zakon predviđa da će se onaj tko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne boli ili je izlaže nepotrebnim patnjama, kazniti zatvorom do godine.

Ako se, međutim, tijekom istrage i eventualnog suđenja utvrdi da je to radio iz koristoljublja, kaznit će se zatvorom u trajanju do dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 286
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa