Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Psima Neri i Luni odrubili su glavu zbog osvete?

None Foto: J. Galoć 3

Vlasnik je pse često puštao s uzice. Lavež je smetao susjedima. Crni mješanac Nera i žućkasta Luna bili su svezani i bespomoćni na tračnicama

Tragovi krvi pasa još u subotu bili su na pruzi u zagrebačkom naselju Trnsko. Nedaleko od livade na kojoj stanari okolnih zgrada šeću pse, crnog mješanca Neru i žućkastu Lunu nepoznati počinitelj žive je zavezao žicom za tračnice. Vlak koji je projurio odsjekao im je glave. U petak su ih pronašla djeca. Vlasnika pasa i krivca policija još nije pronašla.
- Vlasnik je pse rijetko vezao i bili su bez nadzora. Doveo bi ih u kafić, sjeo i pustio ih ispred. Zavijali su i lajali te uzrujavali susjede. Mnogima se zamjerio - rekao je stanar zgrade u Sigetu u kojoj se nalazi kafić Super A, a u koji je vlasnik, za kojeg tvrdi da je Predrag Ambreković, zalazio. Vlasnik kojeg su poznanici zvali Peco živi u Trokutu, naselju pored Trnskog, a mješance Neru i Lunu je udomio iz azila.
- Krajnje brutalno su ih ubili. Opravdanja nema. Psi nisu krivi ni zašto. Treba kazniti krivca-kaže Luka Oman iz Prijatelja životinja.

Komentari (14)
  • Ljudi moraju shvatiti jednu vrlo bitnu činjenicu. Za sve što naprave psi krivi su jedino i isključivo njihovi vlasnici!

    16. 3. 2008,   18:22
  • Nama nedostaje zakon o zastiti zivotinja kako to ima Engleska. Zalosno da se zbog greske vlasnika pasa kaznjavaju ni krive ni duzne zivotinjice. A dam se kladit da se radi o nekoj neodgojeno balavurdiji koja je to napravila. Stvarno se pitam kamo taj svijet ide... UŽAS!

    16. 3. 2008,   18:22
  • Lajali pa ih onako brutalno ubiti ? Opet se pitam šta kaže zakon ? Gdje su ovi svemirci komunalni redari, tužba zbog laveža iza 22h...., šetnja bez povodnika pa šeću po tom kvartu i opasni psi, a ova sirotinja iz azila potpuno bezopasni.....U kojem stoljeću živimo od kuda toliko primitivaca ? Jadni, psići, a smeće koje je to učinilo trebalo bi završiti u umobolnici dok nije prešao na ljude !

    16. 3. 2008,   18:13