Obavijesti

Promo sadržaj

Publika nestrpljivo isčekuje koncert Chemical Brothersa

Publika nestrpljivo isčekuje koncert Chemical Brothersa
2

Još je svega dva tjedna do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a nestrpljenje i iščekivanje publike i fanova može se osjetiti u zraku cijele zemlje

VIDEO

Gotovo nema etera, bilo radijskog, televizijskog, offline ili online koji ne 'bruji' o dolasku najpoznatijeg elektroničkog dvojca u hrvatsku metropolu. Fanovi stižu iz svih krajeva, od Dubrovnika, Splita i Zadra, do Osijeka, Siska, Pule ili Rijeke, preko Slovenije i Srbije - CB groznica zahvatila je Hrvatsku, ali i regiju.

I dok publika željno iščekuje premijerni nastup u Zagrebu, iz stožera The Chemical Brothersa stiže zanimljiva vijest - njihovom nastupu, 12. listopada u Domu sportova, pridružuje se i njihov veliki prijatelj te poznati DJ James Holroyd.

DJ koji je pratio The Chemical Brothers tijekom mnogobrojnih nastupa u prethodnih 20 godina, zaslužan je za pripremu publike i fanova za ono što slijedi kada na scenu nastupe The Chemical Brothers. Njegova gostovanja najčešće su rezervirana za velike festivale i nastupe u velikim arenama, što znači da se Zagreb sada može upisati na mapu onih metropola gdje će The Chemical Brothers prirediti show i atmosferu koju ne donose baš uvijek i svuda sa sobom.

James Holroyd ima i zavidnu samostalnu karijeru: kao DJ aktivan je od 1991. i jedan je od vodećih DJ-eva klupske scene Manchestera i Leedsa. Također je i resident DJ jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih britanskih klupskih večeri „Back 2 Basics“.
Ed Simons o njemu kaže: „Pridružio nam se na prvoj turneji i od tada je divno bit u njegovom društvu, jedan je od najzabavnijih ljudi koje poznajem (...) Uvijek bi podigao atmosferu u tim velikim polu-praznim dvoranama, koje se polako pune pred naš nastup. Postao nam je veliki prijatelj i vitalni je dio naših turneja.“

Podsjećamo, susret hrvatske publike s The Chemical Brothers zakazan je za 12.10.2019. u zagrebačkom Domu sportova, a za sve koji još  nisu nabavili svoje ulaznice stižu dobre vijesti!

Od 27.9. do 5.10. plaćajte ulaznice Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta!

Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike Mastercard i Maestro kartica.

Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Doma sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ''Mastercard® / Maestro® Fast lane'' i izbjegnite gužvu.*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard / Maestro kartica, koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.