Obavijesti

News

Komentari 73

Pucao na oca dječaka (11) koji mu je pokušao silovati sina (6)

RANIO OCA I MAJKU Muškarac je pucao na oca dječaka (11) koji je pokušao silovati njegovog sina, a pritom je ranio i dječakovu majku. Sve se odigralo u nedjelju, a u ponedjeljak se sam predao

VIDEO

Nogometni menadžer koji je u nedjelju navečer u stanu svojeg susjeda u Novom Beogradu hicem iz pištolja lakše ranio muškarca i njegovu suprugu, za Kurir je otkrio detalje priče rekavši kako je pucao jer je susjedov 11-godišnji sin pokušao silovati njegovog 6-godišnjeg sina. 

Kako piše Kurir, pucao je iz pištolja koji je, kako je rekao, uzeo sa stola supružnika u njihovom stanu. Sve je počelo nakon što je otkrio da je njegovog 6-godišnjeg sina 11-godišnji dječak pokušao silovati u grmlju u parkiću gdje su se igrali. Nakon što je od liječnika doznao da mu sin ima ozljede na anusu, otišao je u stan dječaka koji ga je napao. Zatekao je dječakovu majku i baku. 

Prema priči koju je dao izvor Kurira, majka 11-godišnjaka sve ih je pozvala da sjednu i razgovaraju, no izgubio je živce kada je dječakov otac rekao 'Pa što ćemo sada, djeca su se malo igrala'. Na inzistiranje oca ozlijeđenog dječaka, krenuo je nazvati policiju uz komentar 'Kad tako hoćeš, svi ćemo završiti u novinama pa će ti dijete biti obilježeno'.

- Vidio sam oružje i u tom trenutku samo sam želio da osjeti bol koji sam ja osjećao. Nikada prije u životu nisam držao oružje. Nisam znao je li napunjen ili ne. Ispalio sam dva hica tom čovjeku u noge, mislio sam da sam ranio samo njega, nisam znao da je i žena pogođena - navodno je ispričao na saslušanju u tužiteljstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekao je i kako je zatim izašao iz stana, bacio pištolj u prvi kontejner i otišao kući. U ponedjeljak se sam predao policiji koja mu, nakon saslušanja, nije odredila pritvor već ga pustila na slobodu zabranivši mu komunikaciju s obitelji koju je napao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti