Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucnjava u restoranu pokraj Vinkovaca: Ubili mladića (24)

None Foto: Dubravka Petric/PIXSELL 4

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik. Policija traga za počiniteljem, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske

Mladića (24) iz Otoka ubili su sinoć oko 0.30 sati u pucnjavi kod Vinkovaca. Zločinu je prethodila svađa između nekoliko ljudi u jednom ugostiteljskom objektu na cestu Županja-Vinkovci.

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Policija traga za počiniteljem, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Išli smo s društvom u jedan ugostiteljski objekt nedaleko Vinkovaca nešto poslije 23 sata, došli smo blizu i čuli pucanj. Brzo smo pozvali policiju i udaljili se, govori nam čitateljica.

>>>>Uskoro opširnije...

Komentari (153)
  • Policija nema ovlasti, pravosuđe ne radi, a ako i radi kazne su preblage. Kažnjava se bakice za neplaćanje radio nameta i zbog uvrede policajca. Kažnjava se i za pjevanje bećarca, a gospodarski kriminal, lopovluk svjetskih razmjera pojedinih "biznismena" i "politikanata" , stravična ubojstva i obijest na cestama ne. Tko je tu lud?! Premijeru, ministri nadležnih resora, što vi radite?! Ne znate što treba ili jednostavno ne želite?! Kako god, ne valja vam posao gospodo.

    19. 7. 2019,   09:14
  • Nekada tučnjava šakama. Jedan put dobiješ Drugi put popušiš batine. Danas odmah nož i pištolj. Tako danas tko ulazi u tučnjavu mora bit spreman na sve Pa i pokupit metak .

    19. 7. 2019,   09:07
  • Jbt kako se lako povlači nož i pištolj, šta je to sa ljudskom psihom?

    19. 7. 2019,   08:56