Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucnjava u Münchenu: Hrvat je ubio svog kolegu pa onda sebe

None Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL 9

Sumnja se naime da je mladić (29) ubio muškarca (45) i nakon toga sebe. Njemački mediji pišu da je su ubijeni bili voditelj gradilišta i radnik. Prema prvim informacijama, Hrvat je bio voditelj gradilišta

Policija u Münchenu je u četvrtak u 8.50 sati dobila dojavu o pucnjavi na gradilištu kod Mariahilfplatza, blizu središta grada.

Turkish President in Germany - Cologne NIJE TERORIZAM Pucnjava na gradilištu u gradu Münchenu: Ubijena su dvojica

Prema zadnjim informacijama koje je objavio tz.de, napadač je mladić (29) iz Augsburga koji ima njemačko i hrvatsko državljanstvo.

Na intervenciji je bilo čak 150 policajaca. Oni sada pokušavaju saznati motiv ubojstva i samoubojstva. 


Sumnja se, naime, da je mladić ubio 45-godišnjeg Nijemca, a nakon toga sebe. Njemački mediji pišu da su ubijeni bili voditelj gradilišta i radnik. Prema prvim informacijama, Hrvat je bio voditelj gradilišta.

Policija je blokirala okolne ulice, a izdali su i upozorenje na engleskom jeziku na kojem su rekli da građani nisu ugroženi i da je riječ o intervenciji zbog dvoje mrtvih ljudi. 

Prema pisanju portala tz.de riječ je o gradilištu koje se nalazi na mjestu bivšeg zatvora. Oko njega su se godinama svađali. Novine "Biss" su htjele da tamo bude hotel u kojem bi živjela djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja se školuju. No ti su planovi propali i sada se na tom mjestu grade luksuzni stanovi. 

>>> Uskoro više...

Komentari (185)
  • sigurno neki manji nesporazum al sad su ok

    21. 2. 2019,   15:52
  • Vijest bi bila da je ubio sebe pa kolegu

    21. 2. 2019,   15:35
  • Nije Hrvat. Nego je bosanac koji ima Hrvatsko i Njemacko drzavljanstvo. To je prokletstvo Hrvatske putovnice koju su tako lako dijelili. A za njemce je on ono što izvade iz njegovog đepa. A izvadili su putovnicu sa našim Grbom. Samo ime ne odgovara. Ali njemcima smo svi isti.

    21. 2. 2019,   16:38