Obavijesti

News

Komentari 178

'Četvorica su trčala za njim i vikala 'stani, ubit ću te, stani'

'Četvorica su trčala za njim i vikala 'stani, ubit ću te, stani'
18

PUCNJAVA U CENTRU POREČA: Na porečkoj rivi ostala su dva para japanki, po jedne sa svake strane ceste. Policija je dio rive ogradila policijskom trakom

VIDEO

Istarska policija izvijestila je da su se zasad nepoznati počinitelji nešto iza 12 sati u Poreču na rivi fizički obračunali, a bilo je i pucnjave. Policija je zbog očevida blokirala rivu. Neslužbeno doznajemo da je s udaljenosti od dva metra ranjen jedan porečki zaštitar.

- Bila sam svjedok pucnjave. To se događalo u neposrednoj mi blizini. Četvorica su ganjala jednoga. Jedan je izvadio pištolj, drugi je izvadio nož, ja i kolegica smo samo legne na pod. Jako smo se preplašile. Ja sam zvala policiju i došli su možda nakon 4-5 minuta. Tu je bilo dosta ljudi, turista i sve se ispraznilo u roku od par sekundi. Ne znam tko su akteri pucnjave, to se još nagađa, ali mislim da nisu stanovnici Poreča. Čini mi se da je to bila privatna stvar jer su četvorica mladića po razgovoru bila direktno ljuti na ovoga jednoga - kazala je vidno prestrašena svjedokinja.

- Tu je bila jedna gospođa Njemica. Tu se sve događalo 3-4 metra od nje, ona se sva tresla. Kasnije je pobjegla. Ovo je sigurno loše za ionako loše sezone u Poreču - kazala je svjedokinja pucnjave na porečkoj rivi.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Svjedokinja pucnjave u Poreču: "Pucalo se neposredno u našoj blizini!"

Posted by 24sata on Thursday, 6 July 2017

- Tu su projurili, tu je bila stolica. Četvorica su trčala za njim i vikali su 'Stani, stani, pi..a ti materina, ubit ću te stani..'. Urlanje, urlanje! Onda je pobjegao kroz kafić i na zavoju su pucali za njim. Dotrčali su do iza broda, on je zgrabio stolicu i pobjegao je tu i onda je pucao i u nogu ga ranio. Onda su pobjegli dalje. On je došao navodno do Zagrebačke banke, navodno da nije mogao dalje i da su ga ranili ispod bedra. Navodno ga je ranio jedan od njih, visoki, tetovirani - kazao nam je očevidac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Turisti o pucnjavi u Poreču: "Osjećamo se sigurno, samo da se ne ponovi!" Reporter: Hajrudin Merdanović

Posted by 24sata on Thursday, 6 July 2017

 

- Neki njihov unutarnji obračun je bio. To je bilo točno u 12, ljudi su se odmah razbježali, prazna je riva bila. Svi su zašutjeli, polijegali, sakrili se. Odjednom je prazna riva bila - dodao je

- Vidjela sam kako dečki trče za jednim i pucaju. Ja sam čula dva pucnja. Naravno da sam se sakrila, preplašila sam se. Ovo je jako ružna slika koja se šalje u svijet iz turističkog nam Poreča - kazala je gospođa koja se danas također zatekla na rivi u Poreču u 12 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pucnjava u središtu Poreča

Posted by 24sata on Thursday, 6 July 2017

Obračun se zbio u samom centru Poreča, svega 10 metara od hotela Neptun, uz sami pomorski granični prijelaz nasuprot otoka Sv. Nikola.

>>> Uskoro opširnije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca