Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucnjava u srednjoj školi u LA-u: Ubio dvoje, ranio troje ljudi

None Foto: KHTS RADIO 4

Osumnjičenik, 16-godišnji učenik srednje škole Saugus, uhvaćen je i nalazi se u bolnici nakon što je pucao sebi u glavu. Troje učenika je ozlijeđeno, a dvoje je umrlo od zadobivenih ozljeda

Policija u Los Angelesu izvijestila je o pucnjavi u srednjoj školi Saugus u Santa Clariti, 80 kilometara od Los Angelesa, javlja NBC News. 

Najmanje troje učenika je ozlijeđeno dok su dječak i djevojčica preminuli od zadobivenih ozlijeda. Pucnjava je bila oko 07:45 po lokalnom vremenu, a napadač, učenik škole po kojoj je pucao, uhićen je sat vremena nakon pucnjave. Trenutno se nalazi u bolnici u kritičnom stanju nakon što je poslije masakra pucao sebi u glavu.

Ubojica je na sebi imao crnu odjeću te šešir na glavi, a na dan kad je odlučio pucati na svoje kolege, bio mu je rođendan. Razlog zašto je počinio takav strašni zločin još nije poznat. 

Svjedoci tvrde da su prizori oko škole bili kaotični, tinejdžeri su hodali s podignutim rukama iza naoružanih policajaca, povrijeđeni su ležali na travnjacima čekajući hitnu pomoć. Ostali učenici i profesori bili su zatvoreni u učionicama škole više od sat vremena, dok je policija tragala za napadačem. Većina učenika bila je u suzama, dok su roditelji u strahu tražili svoju djecu. 

Srednju školu Saugus redovno pohađa 2300 učenika, a cijela Amerika je u šoku zbog ovog događaja. 

Komentari (4)
  • 'Izbjegavajte područje!' Hoćemo, hvala na informaciji. Ups.. ali mi živimo u Hrvatskoj. Ah taj copy/paste...

    14. 11. 2019,   17:56
  • Ok. Budem. Thx

    14. 11. 2019,   17:48
  • Hvala na upozorenju, svakako ću izbjegavat to područje...

    14. 11. 2019,   17:42