Obavijesti

News

Komentari 220

Puhovski: Plenković je Bandića odgovorio od referenduma...

Puhovski: Plenković je Bandića odgovorio od referenduma...
9

Što se tiče odustajanja gradonačelnika Milana Bandića od referenduma, Puhovski vjeruje da ga je od njega odgovorio šef HDZ-a i premijer Andrej Plenković

VIDEO

Tribina pod nazivom ‘Promjena imena Trga maršala Tita’, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine grada Zagreba održava se u prostorijama Privrednikova doma. Sudjeluju dr. Zlatko Hasanbegović i profesori na Filozofskom fakultetu Žarko Puhovski i Tvrtko Jakovina.

Pokretanje videa...

03:26

Ako je RH izložena fašizaciji, onda su SDP i ljevica trebali podržati Bandića, govorim simbolički, kazao je Puhovski na početku tribine i dodao da "ne misli da se radi o fašizaciji, ali kad bi vjerovao da se radi o fašizmu - išao bi i s crnim vragom protiv fašizma".

Što se tiče odustajanja gradonačelnika Milana Bandića od referenduma, vjeruje da ga je od njega odgovorio šef HDZ-a i premijer Andrej Plenković, ali i smatra da je to drugorazredno pitanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Puhovski je uvjeren da bi, kad bi to bilo moguće, Bandić, i to s velikim veseljem, sa SDP-om i Zagreb je NAŠ! imao većinu u gradu i riješio bi se pitanja Trga maršala Tita.

Ono što je osnova politike jest da treba početi od jasnog stava o tome što je broj jedan, a što broj dva, broj tri - ako je broj jedan ovo, onda je sve ostalo dva i to je čista abeceda političke taktike, upozorio je Puhovski.

On smatra da u pozadini ima raznih igara, i Plenković, i Hasanbegović, i Švaljek ... moguće su pretumbacije u Skupštini, ali dogovorit će se i ići će dalje "happily ever after" i to je cijena političke nesposobnosti onih koji misle da je to problem.

Bandić ima jedan jedini motiv - doživjeti 20 godina na čelu Grada Zagreba, a problem jest da on taj motiv jasno pokazuje, kao i ova stranka svoj dok su drugi držali karte u džepu, a tako se igru ne može igrati, zaključio je uvodno Puhovski.

Uz pitanja samog preimenovanja Trga Hasanbegoviću postavilo su i pitanje zabrane uzvika Za dom spremni.

Moderator debate pitao je Hasanbegovića zašto ne bi preimenovali jednu od ulica Ante Pavelića. Hasanbegović je rekao kako nije po njegovoj volji da se preimenuje u Trg republike, ali da se može složiti s time. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag