Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potop u Splitu: Puknula cijev, cijela ulica pliva pod vodom!

None Foto: čitatelj 8

Poplavljena parkirališta ispred zgrada izgledaju poput bazena, ali poplavljeni su i brojni podrumski prostori. Na terenu su djelatnici Vodovoda, a stižu i vatrogasci

U Sukošanskoj ulici u Splitu u ponedjeljak je puknula glavna cijev visokog profila koja napaja cijeli zapadni dio Splita.

POGLEDAJTE VIDEO

Sukoišanska ulica, Split: Zbog puknute glavne cijevi prijeti nestašica vode, automobili 'plivali' na parkiralištu

Posted by 24sata on Monday, May 15, 2017

Kako doznajemo u tvrtki Vodovod i kanalizacija u vodospremama zasad ima vode, no teško je prognozirati hoće li to biti dovoljno za stanovnike s obzirom na potrošnju, tj. hoće li neki dijelovi grada ostati bez vode tijekom popodneva. 

Foto: čitatelj Poplavljena parkirališta ispred zgrada izgledaju poput bazena, ali poplavljeni su i brojni podrumski prostori.

Na terenu su djelatnici Vodovoda koji će pokušati što prije sanirati kvar i nadaju se da će tijekom noći na utorak u tome i uspjeti. Na teren su pozvani vatrogasci kako bi ispumpali vodu iz podruma, no koliko je prostorija poplavljeno još nema informacija. 

Komentari (28)
  • to je tako kad nemate bandića,banders bi ju popio prije nego što bi iscurila

    15. 5. 2017,   14:32
  • Uhljebe budu znale???

    15. 5. 2017,   14:31
  • e moj Baldasaru, ništa nisi učinija za Split doli pozapošljava svoje ljude...koliko si ih zaposlija nisu svi niti glasovali za tebe...jadno.

    15. 5. 2017,   14:32