Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pula: Prijetio plastičnim pištoljem, nožem i vodom

None Foto: Saša Miljević

Vladimir Bohurik (50) iz Iloka je u petak ušetao na drugi kat HZMO-a i zatočio tri djelatnice prijeteći im pištoljem, nožem i bocama s tekućinom

Vladimira Bohurika (50) iz Iloka priveli su sucu u Puli u subotu u 11 sati. On je u petak ušetao na drugi kat HZMO-a i zatočio tri djelatnice prijeteći im pištoljem, nožem i bocama s tekućinom. Bio je nezadovoljan jer nije dobio invalidsku mirovinu.
Neslužbeno doznajemo da je pištolj bio plastični, nož kuhinjski, a u bocama je bila tekućina s deterdžentom. Bohurik je hrvatski branitelj koji od kolovoza prošle godine nije imao nikakva primanja.
- Nakon Oluje se 'skinuo’ i nije tražio braniteljska prava jer se osjećao radno sposobnim. Zaposlio se u osiguranju Boljun. Prošle godine dobio je moždani udar, nakon čega je proglašen nesposobnim za rad. Došao je u ured za obranu tražiti svoja prava jer nije imao što jesti. Do danas njegov slučaj nisu riješili - rekao je Josip Vukić, branitelj iz Valovina.

Komentari (5)
  • trebao ih je sve upucati-vodom, HAHAHAHAHA!!!!

    9. 5. 2009,   19:06
  • Evo to je žalosno...čovjek je bio u ratu i nakon rata NIJE TRAŽIO nikakva prava jer se osjećao radno sposobnim...i za njega se može reći da je pravi domoljub a na sve ostale \"domoljube\" koji imaju zdrave ruke i noge a iskorištavaju državu pišam im se na njihovu ljubav prema domovini.....odavno je treblo biti...invalidima domovinskog rata omogućiti sve beneficije a ostalima ništa jer tu se onda vidi tko je domoljub a tko plaćenik....mi u Hrvatskoj nemamo branitelje već uglavnom plaćenike...

    9. 5. 2009,   19:42
  • jadan čovjek...

    9. 5. 2009,   21:43