Obavijesti

News

Komentari 11

Pula: Žena izbola supruga nožem u trbuh i stražnjicu

Pula: Žena izbola supruga nožem  u trbuh i stražnjicu
7

Šveđanka Gun Brith Kliman Klara (57), izbola je svoga supruga Đanfranka Klimana (66) iz Banjola nožem u trbuh i stražnjicu, u ponedjeljak oko 18 h

VIDEO

U ponedjeljak oko 17.40 sati u ljetovalištu Banjole kod Pule pijani Đanfranko Kliman (66) je vrijeđao susjede s terase. Nakon toga je ušao u kuću i počeo maltretirati suprugu, Šveđanku, Gun Brith Kliman Klaru (57). U jednom trenutku je fizički nasrnuo na nju, a ona ga je u samoobrani ubola nožem u trbuh i stražnjicu. S teškim ozlijedama, opasnima po život, Đanfranka su prevezli u bolnicu. Njegovu suprugu su priveli na kriminalističku obradu. Susjedi pričaju da je Đanfranko često pijan, vrijeđa i baca petarde s terase, čime plaši sve susjede koji godinama trpe. Sa zakonom je više puta imao problema, a često su ga prijavljivali susjedi Svetlana Kečan i njezin nevjenčani suprug Ivo Matić.
- Bilo je stravično. Izašao je na terasu i vikao: Srbi j...vam mater, pobiću vas sve.. Snimaj j..ti mater Srpsku. Biće dinamita večeras - kazala je Svetlana puštajući nam snimak s diktafona što ga je snimila prije tragedije. Kaže da im je prijetio kako mu treba samo 6 metaka da ih sve pobije.
- Izvadio je spolovilo i počeo mokriti po meni sa svog balkona. Žena mu je, vidio sam, ugurala spolovilo u gaće i počela je svađa. Ona je vrištala, on je vikao, kurvo...braniš Srbe...čula se svađa. Vjerojatno se žena branila - rekao je Ivo Matić, koji je pozvao policiju. Svetlana sa dva maloljetna sina u strahu već više od 10 godina živi na katu ispod Đanfranka. Kuća je, kaže, pola Đanfrankova, a pola od njegovog brata koji je upravo otišao zbog Đanfrankove teške naravi.
- Mene je prije par godina zasjekao po glavi rankunom, a Svetlanu je jednom pogodio petardom u glavu. Djeci mi je prijetio da će ih pobiti pištoljem. Više puta sam ga prijavio - kaže Ivo.
Supružnicima slijedi prekršajna prijava zbog drskog ponašanja, a prekršili su i zakon o zaštiti od nasilja u obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!