Obavijesti

News

Komentari 86

Pogledajte spektakularna slavlja Nove diljem Hrvatske

Pogledajte spektakularna slavlja Nove diljem Hrvatske
48

Na trgovima diljem zemlje građani ispraćaju Staru i dočekuju Novu 2019. godinu. Pogledajte kakva je atmosfera na glavnom zagrebačkom trgu gdje građane zabavljaju 4 tenora

VIDEO

Na glavnome zagrebačkom trgu veselo se, uz pjesmu, ples i vatromet, ušlo u Novu 2019. godinu, a čestitku Zagrepčanima i njihovim gostima tradicionalno je uputio gradonačelnik Milan Bandić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Na Trgu bana Josipa Jelačića priređen je spektakularni doček Nove godine, uz nastup DJ Akademije i "Četiri tenora" koje je pratio Revijski orkestar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ZAGREB:

Prskalice, pjesma, veselje i vatromet: Prepun Trg bana Jelačića uz pjesmu dočekuje 2019. godinu!

Posted by 24sata on Monday, 31 December 2018

Okupljene Zagrepčanke i Zagrepčane te goste glavnoga hrvatskog grada u Novu potom je krenuo zabavljati legendarni zagrebački bend Hladno pivo, koji 30. obljetnicu proslavlja i tim koncertom. 

Zagrijavanje je počelo na Silvestrovo u 21,30 sati, kada su Zagrepčanke i Zagrepčane te njihove goste zabavljali renomirani DJ-ji okupljeni u projektu DJ Akademija. Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu na glavnome zagrebačkom trgu u 22,30 sati stigla su "Četiri tenora" - Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, koji su uz pratnju Revijskog orkestra i pod ravnanjem Dinka Apellta izveli agramerske pjesme.

Na pozornicu je zatim došao gradonačelnik Bandić, koji je, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima odbrojavao posljednje minute stare godine te svima čestitao novu 2019., a nakon toga uslijedio je koncert Hladnog piva.

POGLEDAJTE GALERIJU IZ ZAGREBA:

9
| Foto: Josip Regovic/PIXSELL/Privatni Album

 

Kao i proteklih godina, prije dočeka na Trgu, gradonačelnik je obišao prenoćište Crvenog križa u Kosnici, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba i Policijsku upravu zagrebačku, a najavio je da će na Novu godinu u 15 sati posjetiti rodilište Kliničke bolnice "Sveti Duh" - prvo dijete rođeno u 2019. godini.

Uz bogat program, na Trgu bana Josipa Jelačića, uz druženje, pjesmu, zabavu, ali nažalost i mnoštvo petardi, Zagrepčani i njihovi gosti dočekali su Novu 2019. godinu i na Zrinjevcu, Tomislavcu, Strossmayerovu trgu, Europskom trgu, pokraj Hrvatskoga narodnog kazališta...

POGLEDAJTE VIDEO IZ ZAGREBA:

Luda atmosfera na Trgu bana Jelačića u Zagrebu: Pun trg veselo iščekuje Novu 2019. godinu!

Posted by 24sata on Monday, 31 December 2018


Tisuće Riječana dočekale novu godinu na Korzu, uz glazbu i vatromet

Tisuće Riječana proslavile su dolazak nove 2019. godine na riječkom Korzu, uz glazbu i veliki ponoćni vatromet, a novogodišnju čestitku s pozornice u središtu grada uputio im je gradonačelnik Vojko Obersnel.

U programu novogodišnjeg dočeka na Korzu, koji je organizirala gradska uprava, do ponoći su nastupale grupe Nord i Fit, a nakon ponoći nastupali su Whiteheads i Vojko V.

Gradonačelnik Vojko Obersnel poželio je svima sretnu novu godinu, puno ljubavi i sreće u 2019.. "Večeras počinjemo odbrojavati zadnjih 365 dana do 2020., kada ćemo biti Europska prijestolnica kulture, a onda zabava svaki dan!" rekao je Obersnel.

POGLEDAJTE SLAVLJE U RIJECI:

5
| Foto: Goran Kovacic/PIXSELL (ilustracija)

Nakon dočeka i vatrometa, gradonačelnik Obersnel posjetit će riječku vatrogasnu postrojbu i riječko rodilište, odnosno majku i prvu bebu rođenu u novogodišnjoj noći.

Zbog organiziranog dočeka Nove godine na Korzu i zbog sigurnosti građana promet u užem gradskom središtu je zatvoren i blokiran.

Pogledajte video i galeriju: Zadrani slavili uz Nenu Belana

Pokretanje videa...

17:47
9
| Foto: Dino Stanin/PIXSELL/meteo.hr

 

Dubrovčani i gosti Novu 2019. dočekali na prepunom Stradunu

Dubrovčani i njihovi gosti, njih oko šest tisuća, Novu su 2019. godinu dočekali na prepunom Stradunu uz koncert Nine Badrić i Tonyja Cetinskog, a okupljenom mnoštvu čestitao je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Program dočeka počeo je u ponedjeljak na Staru godinu Dječjim dočekom uz Miu Negovetić i Supercover band, kao i tradicionalnom kolendom Folklornog ansambla Linđo, Zbora Libertas i Gradske glazbe Dubrovnik.

U utorak 1. siječnja u podne na Stradunu će se održati tradicionalni novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pod nazivom „Orlandov bal“, kojim se najavljuje 2019. kao Orlandova godina. U večernjim satima na istom mjestu uslijedit će koncert klape Rišpet.

Prema informaciji gradske Turističke zajednice, u Dubrovniku u hotelskom i privatnom smještaju novogodišnje blagdane provodi oko šest tisuća gostiju, većinom iz regije.

Splićani uz buru i vatromet dočekali Novu godinu

Nekoliko tisuća Splićana i njihovih gostiju novu 2019. godinu dočekali su na Rivi uz pjesme grupe Magazin i Jasmina Stavrosa koji su ih usprkos niskim temperaturama od svega par stupnjeva i buri uspjeli zagrijati, a posebnu draž dočeku dao je spektakularni vatromet.

Posljednje sekunde stare godine s građanima su na pozornici brojali gradonačelnik Andro Krstulović Opara i župan Blaženko Boban koji su novoj 2019. godini nazdravili šampanjcem.

POGLEDAJTE VIDEO IZ SPLITA:

Pokretanje videa...

09:17

To je zapravo već treći doček nove godine u Splitu danas s obzirom da je nakon tradicionalnog klapskog pjevanja ispod ure od podne do 15 sati na Pjaci održan legendarni doček rane nove godine "Uranila Nova" i dječja Nova godina u Đardinu. 

Zabave je u Splitu na Silvestrovo bilo na svakom uglu jer je na Rivi u 11 sati održan Pop rock cabaret, na istom mjestu u 20 sati DJ Payo je izvodio Hit mixove, a u isto vrijeme je u Božićnom gradu u Perivoju započeo New years eve warm-up.

Centralni događaj je započeo u 21 sat na Rivi gdje se odvijao program dočeka Nove godine, no oni koji su bili željni primjerice plesa svoju su želju mogli ispuniti na Voćnom trgu gdje se u organizaciji Centra plesa i u sklopu festivala Salsa Spliz Silvester nightsa održavao Salsa doček nove godine. 

POGLEDAJTE GALERIJU IZ SPLITA:

6
| Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Čim je otkucala nova 2019. godina u Foto klubu Split u Marmontovoj ulici otvorena je novogodišnja izložba Ciklus fotografija "Streets" nastao 2017.-2018. godine za vrijeme putovanja sedamnaestogodišnje autorice izložbe Dore Ćurak u nekoliko europskih gradova i u njenom rodnom Splitu.

Doček nove godine osim na Rivi, Voćnom trgu i u Perivoja, gdje je ulaz bio besplatan, organiziran je i u hotelima, kafićima, te nekoliko gradskih klubova i kavana gdje su posjetitelji uživali uz živu glazbu ili DJ- eve, a cijene ulaznica su se kretale od 50 do 700 kuna.

Tijekom dana su župan Boban i gradonačelnik Krstulović Opara posjetili Javnu vatrogasnu postrojbu (JVP) grada Splita, Državnu upravu za zaštitu i spašavanje (DUZS), Zavod za Hitnu medicinu u KBC Split, te Operativno-komunikacijski centar (OKC) splitske policije, dok je za ujutro najavio posjet splitskom rodilištu.

POGLEDAJTE SLAVLJE UZ NOVE FOSILE U KARLOVCU:

docek docek docek
5
| Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Facebook

POGLEDAJTE SLAVLJE U PULI UZ CRVENU JABUKU:

6
| Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag