Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pupovac sjeo na traktor i hvali se kako na njemu 'ide u Brisel'

None Foto:

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović rekao je nedavno da mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd te da sad treba na traktoru otići u Bruxelles. Pupovac mu je odgovorio...

Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.
Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava uskoro na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Brisel!, objavili su iz SDSS-a na njihovoj Facebook stranici.

PUPOVAC, JECKOV, VESIĆ I IVANOVIĆ U POSJETI VIROVITIČKO-PODRAVSKOJ ŽUPANIJI Naši kandidati na evropskim izborima,...

Objavljuje Samostalna demokratska srpska stranka SDSSUtorak, 7. svibnja 2019.

U objavi se nalazi i fotografija nasmiješenog Milorada Pupovca na traktoru. On je tako odgovorio zastupniku HRAST-a Hrvoju Zekanoviću koji mu je poručio kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd te da na traktoru ode u Bruxelles.

- Neka krene što prije i tamo i ostane - rekao je tada Zekanović.

U provokativnoj kampanji za Europski parlament SDSS je tiskao plakate s natpisom 'Biti Srbin u Hrvatskoj' na kojima je riječ Srbin napisana ćirilicom. U nekoliko gradova ti plakati su uništeni.

- Naši plakati i naše poruke su protiv straha, a za slobodu. Naši plakati i naše poruke su protiv mržnje i za oslobođenje ovoga društva od mržnje. Ćirilica koja nekima smeta na plakatima SDSS-a je ćirilica koja želi biti ne samo sredstvo komuniciranja nego i pismo oslobođenja našega društva od onih predrasuda i mržnje koja se godinama širi našim društvom i na koju nitko ne reagira - rekao je Pupova.

Komentari (65)
  • Kreni i ostani tamo. Hvala unaprijed.

    9. 5. 2019,   09:53
  • Triba vama ukinuti sve te manjine i ono šta vam je obečano. I tako više niste manjina, nego povjesna manjina i zato bi Vam tribalo dozvoliti samo da imate svoje klubove di čete čuvati i održavati svoj jezik i kulturu. Na izborima se izborite za misto u saboru.

    9. 5. 2019,   09:58
  • Kreni

    9. 5. 2019,   09:53