Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pusić: EU misli da su bijeg dr. Šimiću omogućile vlasti

None Foto: Zvonimir Ćorić/VL

Pusić će u utorak biti na predsjedništvu europskih liberalnih stranaka u Bruxellesu. Misli da će tema razgovora biti i najnovija zbivanja u Hrvatskoj

Vesna Pusić u utorak će biti u Bruxellesu na predsjedništvu europskih liberalnih stranaka. Vjeruje da će tema razgovora biti i najnovija zbivanja u Hrvatskoj. Kako kaže, Bruxelles vjeruje da su hrvatske vlasti namjerno omogućile bijeg doktora Ognjena Šimića u BiH te događaj ocijenile kao neozbiljno pristupanje korupciji. Pusić akciju Indeks smatra neozbiljnom i vjeruje da bi i to mogla biti tema rasprave u Bruxellesu. Takvim obračunom s korupcijom Europi šaljemo lošu poruku, vjeruje Pusić.

Komentari (3)
  • ma kod nas je sve jadno i prozirno kao sad ika šarić nije znala da ga je njemacka trazila i da se u stvari sklonio iz njemacke u hr da izbjegne kaznu zbog utaje poreza. umjesto najavljivane vruće jeseni od strane sindikata kobajagi poslodavci traže drastično smanjenje prava radnika a onda će se sindikati sad kobajagi žestoko boriti da se to onemogući i kao na kraju će kobajagi i pobijediti i uto će i proljeće tako da nema ništa od vruće jeseni. znamo kao je maestro slavno počeo i jadno završio :-) sniženje sijena poslije pljačke koja je trajala skoro godinu dana sad kao sanader traži smanjenje cijena i vidi vraga vlasnici trgovačkih lanaca su ga sad kao poslušali . hebi ga normalno je da eu sumnja jer u eu izgleda ne zivi stoka sitnog zuba.

    22. 9. 2008,   08:19
  • Gluposti! Šta EU ima sa dr.Šimićem. Šimić je veliki specijalista,onaj tko ga je osudio na toliko god.nije normalan,postojali su drugi naćini da ga se kazni,a uz to i da radi.Htjeli vi to priznati ili ne,Hrvatska je izgubila velikog stručnjaka.

    22. 9. 2008,   08:44
  • možda u EU nisu svi glupi ? možda znaju nešto što mi ne znamo? možda se njima ne može muljati kao nama?

    23. 9. 2008,   20:12