Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putin im bio na svadbi, medeni mjesec provode u Hrvatskoj...

None Foto: POOL 8

Karin Kneissl (53), austrijska ministrica vanjskih poslova iz ekstremno desne Slobodarske stranke Austrije udala se u subotu za svojeg partnera, poduzetnika Wolfganga Meilingera (54)

Vjenčanje ministrice vanjskih poslova Austrije i dalje je tema u toj zemlji. Karin Kneissl (53), austrijska ministrica vanjskih poslova iz ekstremno desne Slobodarske stranke Austrije udala se u subotu za svojeg partnera, poduzetnika Wolfganga Meilingera (54).

Austria's Foreign Minister Kneissl dances with Russia's President Putin at her wedding in Gamlitz VJENČALA SE MINISTRICA Putin na vjenčanju u Austriji: Mladencima je "poklonio" zbor

Na vjenčanje je došao ni manje ni više nego ruski predsjednik Vladimir Putin koji je mladencima 'poklonio' ansambl 'Donski Kozaci'.

Austria's Foreign Minister Kneissl dances with Russia's President Putin at her wedding in Gamlitz | Autor: POOL Foto: POOL

Mladenki je darovao buket cvijeća te im je ostavio poruku na automobilu koju je uokvirio srcem.

Putin i Kneissl su otplesali ples nakon kojeg je ministrica duboko naklonila Putinu što je potaknulo brojne komentare.

VJENČANJE U AUSTRIJI Putin mladencima ostavio i poruku u srcu na haubi auta

I dok Kneissl i njezin suprug uživaju na medenom mjesecu u Hrvatskoj, austrijski mediji i dalje se bave pitanjem koliko je Putinov posjet koštao. Iako je riječ o privatnom posjetu on je bio deklariran kao radni. Javnost zanima koliko je koštalo osiguranje cijelog događaja i tko je to platio, piše OE24. 

Komentari (33)
  • prodajem kozliće 15kn/kg

    21. 8. 2018,   11:17
  • Kada nekome nemaš što naći pa se brineš kako je plaćen put na svadbu, a s druge strane ne pišeš ništa o zločinačkoj organizaciji i kriminalu njihovih članova šešeljevaca.

    21. 8. 2018,   11:18
  • Čitajte u Expressu, Rašeta sve zna, povjerljive informacije od mladeži , Jože Manolića i Bude Lončara.

    21. 8. 2018,   11:14