Obavijesti

News

Komentari 42

Putin je odstranio protivnike: Ucijenio ih je snimkama seksa

Putin je odstranio protivnike: Ucijenio ih je snimkama seksa
4

Vladimir Putin otkrio je bivšem državnom odvjetniku Juriju Skuratovu kako postoji videovrpca na kojoj je i on, Putin, snimljen u scenama seksa. Snimka je u sefu

VIDEO

Ruska tajna služba KGB desetljećima je ulijevala strah u Rusiji, Europi i svijetu. Mnogi kao njeno najopasnije oružje vide radioaktivni polonij - mrtva usta ne govore. No, ruski su se špijuni bez oklijevanja služili i jednim starijim oružjem. Seksom. 

Njime se majstorski znao poslužiti i današnji ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je u borbi za vlast u Petrogradu rabio 'seks, laži i video'. No, čini se da, danas svježe rastavljeni predsjednik, ni sam nije bio imun na izazove te vrste.

I Putin ima svoju snimku seksa?

Vladimir Putin otkrio je bivšem državnom odvjetniku Juriju Skuratovu kako postoji videovrpca na kojoj je i on, Putin, snimljen u scenama seksa. Ovaj detalj opisan je u djelu Borisa Reitschustera, Putinova biografa, u knjizi 'Putin - kamo vodi Rusiju'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Putin je u vrijeme Borisa Jeljcina bio šef tajne službe u Petrogradu. Sakupljao je, vrlo uspješno kompromitirajuće materijale o Jeljcinovim političkim protivnicima. 

Državni odvjetnik orgijao s dvije prostituke

Državnog odvjetnika Putinovi su agenti snimili u orgijanju s dvije prostitutke, što je Putin iskoristio da ga ucijeni kako bi napustio položaj. Skuratov je istraživao kako se obogatila Jeljcinova obitelj, ali je, pod snagom Putinovih 'argumenata', odstupio. 

Reitschuster je tvrdio da se snimke seksa ruskog predsjednika nalaze u blagajni Tatjane Jeljcin, kćerke Borisa Jeljcina, u Garmisch Partenkirchenu. Nekoliko kopija pohranjeno je u različitim bankama u zapadnoj Europi. No, ni jedna nije iscurila.

Putin je o sebi priznao Skuratovu tijekom razgovora u kojemu ga je prisilio na ostavku, ali nije rekao je li snimljen s prostitutkama ili nekim drugim ženama. Film do sada nije javno prikazan

Rusi su u našoj zemlji uvijek imali obavještajce

Uloga KGB-a i njegovih nasljednika, ruskih službi u današnjoj Hrvatskoj, malo je poznata. No, Rusi su u našoj zemlji uvijek imali jake obavještajce. Ivan Stevo Krajačić, Titov špijun broj jedan i Josip Kopinič Vazduh bili su ruski ljudi među komunistima. Svećenik Krunoslav Draganović, o kojemu govori knjiga 'Ustaški James Bond', koja je upravo na kioscima, bio je ruski suradnik s druge, ustaške strane. 

Slabije je, inače, poznato da se Tito najviše plašio povezivanja Rusa i hrvatske emigracije. U 'Ustaškom Jamesu Bondu' opisano je kako je Staljin, svojevremeno, nudio Paveliću savezništvo, pod uvjetom da prizna KP Hrvatske, no Pavelić je, piše u knjizi, taj prijedlog odbio, s riječima: 

- Neće mene Rusi preveslati...!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)