Obavijesti

News

Komentari 8

Putin je pozvao Trumpa u Moskvu na Dan pobjede 2020.

Putin je pozvao Trumpa u Moskvu na Dan pobjede 2020.
1

Američki predsjednik Donald Trump ranije je u petak na marginama summita G20 izjavio kako ima srdačan odnos s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom

VIDEO

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je u petak svog američkog kolegu, predsjednika SAD-a Donalda Trumpa da prisustvuje komemorativnim događajima u Moskvi prilikom Dana pobjede 9. svibnja iduće godine, priopćio je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je novinarima rekao kako je Trump pozitivno reagirao te rekao kako su dvojica vođa, koji su se sastali na summitu G20 u Osaki, razgovarali o kontroli naoružanja, situaciji u Siriji, odnosima s Kinom i faktorima koji ograničavaju trgovinu između Rusije i SAD-a.

Američki predsjednik Donald Trump ranije je u petak na marginama summita G20 izjavio kako ima srdačan odnos s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

"Mi imamo vrlo vrlo dobar odnos", kazao je Trump na početku bilateralnog sastanka s Putinom. "Jako puno pozitivnih stvari izaći će iz tog odnosa."

Dvojica čelnika već su privukla pozornost u petak kada su došli zajedno, malo nakon ostalih vođa, na tradicionalno fotografiranje.

Ovo je njihov prvi sastanak nakon što je Trump otkazao razgovore s Putinom koji su se trebali održati u Argentini na marginama summita G20 u prosincu prošle godine.

G20 neformalni je forum koji okuplja 19 najrazvijenijih zemalja svijeta i Europsku uniju.

(abe)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca