Obavijesti

News

Komentari 25

Putin o Trumpu: 'On je vrlo živahan čovjek, vrlo talentiran'

Putin o Trumpu: 'On je vrlo živahan čovjek, vrlo talentiran'
2

Donald Trump je u dosadašnjim nastupima isticao kako ga iskustvo u poslovanju kvalificira za vođenje vanjske politike. Izjavio kako će moći izići na kraj s Putinom

VIDEO

Ruski predsjednik Vladimir Putin kazao je u četvrtak kako pozdravlja izjavu američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa da želi produbiti odnose SAD-a s Rusijom. 

- On je vrlo živahan čovjek, vrlo talentiran, nema nikakve sumnje. No nije na nama da ocjenjujemo njegove dosege, već na američkim biračima - kazao je Putin novinarima.

- On je apsolutni lider predsjedničke utrke, kako mi to vidimo danas. Kaže da želi novu razinu odnosa, da želi produbiti odnose s Rusijom. Kako da to ne pozdravimo? Naravno da to pozdravljamo - kazao je ruski predsjednik.

Trump je u dosadašnjim nastupima isticao kako ga iskustvo u poslovanju kvalificira za vođenje vanjske politike jer će zahvaljujući njemu biti sposoban pregovarati s čelnicima država. Ranije je izjavio kako će moći izići na kraj s Putinom.

Trumpov republikanski protukandidat Jeb Bush kazao je da je Putinova potpora Trumpu dokaz da je njujorški mogul poput njihove demokratske rivalke Hillary Clinton, nazvavši Trumpa na Twitteru "Hillary broj 2".

Trump je posljednjih dana pokrenuo buru osuda političara i uglednih osoba diljem svijeta svojom izjavom kako nakon terorističkih napada u Parizu i nedavnog napada s terorističkom pozadinom u SAD-u treba svim muslimanima zabraniti ulazak u Sjedinjene Države.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca