Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putnicima u kupeu krali novac, onda zaustavili vlak i pobjegli

Posada vlaka izvijestila je policiju, a očevidom je utvrđeno kako je riječ o skupini od pet migranata koji su prije zaustavljanja vlaka od jednog putnika ukrali torbicu s novcem

Skupina ilegalnih migranata prisilno je zaustavila putnički vlak u okolici Doboja nakon što su pokrali nekoliko putnika, a potom su pobjegli u nepoznatom pravcu, izvijestila je u četvrtak dobojska policija.

Incident se dogodio u srijedu, a migranti su, povlačenjem kočnice za slučaj nesreće, vlak koji je prometovao na redovitoj liniji Bihać-Sarajevo zaustavili kod mjesta Stanari.

Turkish President in Germany KRITIKA DEMOKRŠĆANA Merkel napali i njezini: Migranti nisu integrirani, bili smo naivni

Posada vlaka izvijestila je policiju, a očevidom je utvrđeno kako je riječ o skupini od pet migranata koji su prije zaustavljanja vlaka od jednog putnika ukrali torbicu s novcem.

Od drugih putnika uzeli su pak punjač za mobitel i hranu.

Požega: Ministar Božinović i gradonačelnik potpisali sporazum o uređenju Policijske postaje BOŽINOVIĆ: 'Migranti zloporabe zaštitu, primjer Sirijca to pokazuje'

Istraga o ovom slučaju se nastavlja, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema podacima kojima raspolažu policijske agencije u BiH, od početka prošle godine u tu je zemlju ušlo nešto više od 23 tisuće ilegalnih migranata preko granice sa Srbijom i Crnom Gorom.

A group of migrants attempt sto illegally cross the border into Croatia on the Pljesevica Mountain near Bihac PROBIJAJU SE KROZ SNIJEG Migranti uz hrvatsku granicu: 'Da je kod nas mir, ne bi došli'

Većina je uspjela nastaviti put ka Zapadu a procjena je kako ih u BiH trenutačno boravi 4 do 5 tisuća.

Najveći broj smješten je u prihvatnim centrima kod Bihaća i Velike Kladuše, a ostatak boravi u okolici Sarajeva, gdje postoje tri prihvatna centra.

Komentari (10)
  • najobičniji kriminalci koji nemaju što krast u svojoj zemlji i sad jurišaju na zapad

    17. 1. 2019,   13:22
  • I još nam gaze po kukuruzištu!

    17. 1. 2019,   13:09
  • Kako vas nije sram ovako pisati o spasiteljima s Bliskog istoka koji su došli unaprijediti Europu???

    17. 1. 2019,   14:58