Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putnički vlak naletio na auto u Varaždinu: Vozač preminuo

Vozač je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vlak je prometovao između Varaždina i Zagreba, a mjesto nesreće osigurava policija. U tijeku je očevid...

U utorak navečer oko 19.30 sati na prijelazu pruge preko kolnika u Cehovskoj ulici u Varaždinu, putnički vlak naleto je na automobil, te je poginuo 62-godišnji vozač iz Varaždina. 

Prijelaz preko pruge nije označen branikom ili polubranikom, a već su se u više navrata ovdje događale prometne nesreće između vlakova i automobila. Vozač je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vlak je prometovao između Varaždina i Zagreba, a mjesto nesreće osigurava policija. U tijeku je očevid, a Cehovska ulica je od Zgrebačke do Istočne obilaznice zatvorena za sav promet, izvjestili su iz PU varaždinske.

Komentari (35)
  • Ja prepišem slogan: " Vlak je uvijek brži", a "pametni" mi odmah odvale brdo minusa. Šteta da nisu sjedili u ovom autu, pa da shvate ZAUVIJEK tko je brži i jači.

    3. 12. 2019,   22:58
  • nije vlak naletio na auto nego je nepazljivi i nesavjesni vozac autom podletio pod vlak... vlak vozi iskljucivo svoj tracnicama

    4. 12. 2019,   03:47
  • Neka ste vi iz HŽ vrijedni i moderni, lako cemo za ostalo....ok, kriv je vozac ali covjece ti prijelazi po HR su ocajni opasni, vlakovi i pruge rasulo zestoko. Mozda vam treba jos oko 20 direktora? Jos malo subvencija?

    4. 12. 2019,   09:00