Obavijesti

Promo sadržaj

Qatar Airways uvodi nove sezonske letove u Dubrovnik

Qatar Airways uvodi nove sezonske letove u Dubrovnik
1

Qatar Airways će letjeti u Dubrovnik tri puta tjedno zrakoplovom tipa Airbus 320 uz povećanje letova na pet puta tjedno od 15. lipnja do 4. listopada

Qatar Airways sa zadovoljstvom potvrđuje početak letova u Dubrovnik 18. svibnja 2020. što pokazuje nastavak širenja mreže odredišta višestruko nagrađivane zrakoplovne kompanije.

Nacionalni prijevoznik Katara u istom tjednu uvodi i sezonske letove na Santorini u Grčkoj, pružajući time još više izbora za poslovne putnike i putnike u potrazi za odmorom.

Qatar Airwaysov Group Chief Executive, njegova ekscelencija gosp. Akbar Al Baker izjavio je: “Sa zadovoljstvom objavljujemo da se Dubrovnik pridružuje našoj mreži odredišta u 2020., čime ovaj grad uz Zagreb postaje naše drugo odredište u predivnoj Hrvatskoj.

Uvođenje letova u Dubrovnik i na Santorini u svibnju ove godine proširiti će Qatar Airwaysovu mrežu na više od 170 odredišta što će dodatno učvrstiti naš položaj među vodećim zrakoplovnim prijevoznicima koji povezuju najviše odredišta diljem svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Qatar Airways letjeti će u Dubrovnik zrakoplovom tipa Airbus A320 s 12 sjedala u poslovnom i 132 sjedala u ekonomskom razredu. U Dubrovnik će Qatar Airways letjeti tri puta tjedno nakon čega će se broj letova povećati na pet u razdoblju od 15. lipnja do 4. listopada 2020.

A sunny day in Dubrovnik, Croatia.

Red letenja

Ponedjeljak, četvrtak i petak (letovi nedjeljom i srijedom dostupni od 15. lipnja do 4. listopada)

Doha - Dubrovnik
QR367: Polazak iz Dohe 07:00 sati, dolazak u Dubrovnik 11:35 sati

Dubrovnik - Doha
QR368: Polazak iz Dubrovnik 12:40 sati, dolazak u Dohu 18:45 sati

Višestruko nagrađivana zrakoplovna kompanija Qatar Airways 2019. proglašena je najboljom zrakoplovnom kompanijom u svijetu prema izboru Skytrax. Osim navedenog priznanja, kompanija je osvojila i sljedeće nagrade: Najbolja zrakoplovna kompanija na Bliskom istoku, Najbolji poslovni razred i Najbolje sjedalo poslovnog razreda što predstavlja priznanje za Qatar Airwaysov inovativan koncept novog doživljaja poslovnog razreda – Qsuite. Qatar Airways je jedina zrakoplovna kompanija koja je osvojila naslov „Zrakoplovna kompanija godine“ pet puta za redom, a koji predstavlja vrhunac izvrsnosti u zrakoplovnoj industriji.

Qatar Airways, nacionalni prijevoznik Katara trenutno leti modernom flotom s više od 250 zrakoplova preko Dohe i zračne luke Hamad International u više od 160 odredišta diljem svijeta. Jedan od najbrže rastućih zrakoplovnih prijevoznika u 2019. godini dodao je nova zanimljiva odredišta u svoju neprestano rastuću mrežu kao što su Lisabon, Portugal; Malta; Rabat, Maroko; Langkawi, Malezija; Davao, Filipini; Izmir, Turska; Mogadishu, Somalija i Gaborone, Botswana.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince