Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rab: Dvojica braće oženili dvije sestre i žive skupa

None Foto: Nel Pavletić 3

U najstarijoj crkvi na otoku Lana Sušić (19) udala se za Kristijana Gabrića (33), a sestra Josipa (22) za Kristijanova brata Krunu (29)

U najstarijoj crkvi na otoku Rabu, uz benediktinski samostan sv. Petra u Supetarskoj Dragi, vjenčala su se dva para - dva brata i dvije sestre. Lana Sušić (19) udala se za Kristijana Gabrića (33), a sestra Josipa Sušić (22) postala je supruga Kristijanova brata Krunoslava Gabrića (29). Njihov treći brat je mlađi i nije se ženio, a sestre Sušić nemaju treću sestru. Svećenik je na vjenčanju neobične parove gotovo zamijenio.
- Prije nekih godinu i pol radila sam kao konobarica u jednome rapskom kafiću - kaže Lana. Kristijan je dolazio i zapeo mi za oko. Ubrzo smo i prohodali - kaže Lana.
Njezina sestra Josipa u istom je kafiću upoznala Krunoslava. Nije znala da su braća. Nkad ih dotad nije vidjela, a živjeli su blizu.
Zaručili su se istog dana, vjenčali istog dana, imali zajedničku tortu, žive u istoj kući. Samo im je prstenje različito, šale se mladenci. U obitelji Gabrić već je bilo slučajeva da su čak trojica braće oženila tri sestre.

Komentari (5)
  • kako je to divno.to je kao happy end u nekom ljubavnom filmu.skoro sam se rasplakao od srece!

    14. 1. 2008,   08:35
  • Srrreeetnooo duplim mladencima i puuuno sreće u životu!

    14. 1. 2008,   09:33
  • On 33 a ona 19....hm voli dosta mlađe curice i svi žive zajedno.Možda se nekad zamjene za žene :)

    14. 1. 2008,   13:04