Obavijesti

News

Komentari 8

Radila je pite od ljudskog mesa i onda ih prodavala restoranima

Radila je pite od ljudskog mesa i onda ih prodavala restoranima
1

Par je priznao da je konobaricu ubio u napadu ljubomore nakon što je Natalija optužila Elenu da joj pokušava zavesti muža. Marinirani komadi njenog tijela nađeni su u hladnjaku

VIDEO

'Marinirani' komadi tijela Elene Vashrusheve (35), inače posljednje žrtve kanibalskog para iz Rusije, pronađeni su u staklenci u hladnjaku.

Podsjetimo, Dmitrij Bakseev (35) i njegova supruga Natalia (42) iz Krasnodara na jugu Rusije osumnjičeni su da su ubili i pojeli najmanje sedmero ljudi. Međutim, par je kasnije policiji priznao da je žrtava bilo puno više - čak 30.

POGLEDAJTE VIDEO IZ STANA KANIBALA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par je priznao da je konobaricu ubio u napadu ljubomore nakon što je Natalija optužila Elenu da joj pokušava zavesti muža, piše Daily Mail.

Dmitrij se žalio što je u zatvoru odvojen od Natalije, koja navodno ima glavnu riječ u toj vezi.

- Jasno je da jako voli svoju suprugu i da je zabrinut za nju. Slažem se da je dominantna u vezi - a on je bio spreman učiniti štogod ona zatraži - rekao je Viktor Belikov, aktivist koji je pristao razgovarati s kanibalskim parom.

Dmitrij je sam u ćeliji. Zatvorske vlasti boje ga se staviti u ćeliju s drugim zatvorenicima jer misle da će ga pretući. Navodno nije u najbolje stanju i prilično je depresivan.

Belikov je posjetio i Nataliju, inače unuku Konstantina Chanikova koji je kao pripadnik Staljinovih snaga u Drugom svjetskom ratu nagrađen odličjem za hrabrost. Natalija se požalila da je cimerice iz ćelije maltretiraju zbog kanibalizma.

Policija nastavlja istraživati ovaj šokantni slučaj. Međutim, kanibalski par je sada promijenio prvotni iskaz. Iako preuzimaju odgovornost za smrt Elene Vashrusheve, negiraju da su imali veze s ostalim ubojstvima i kanibalizmom.

- Dmitrij je čuo da ih mediji nazivaju kanibalima. Ne bih rekao da je bio ljut zbog toga, prilično je bio ravnodušan. Poriče da je ikad jeo ljudsko meso - kaže aktivist.

Natalia je radila kao medicinska sestra u školi, a Dmitrij kao građevinski radnik. Klupko zločina počelo se odmotavati kada su radnici koji su popravljali asfalt pronašli mobitel na kojem je bila fotografija muškarca koji pozira s dijelovima tijela ubijene žene. Policija je ubrzo našla vlasnika telefona.

U njihovom stanu su u hladnjaku pronašli sedam vrećica s ostacima ljudskih tijela. Osim toga, policija je u stanu otkrila videosnimke s instrukcijama kako pripremiti ljudsko meso. Otkrivena je i fotografija, koja datira iz 1999. godine, na kojoj se navodno vidi ljudska glava servirana kao jelo i okružena mandarinama.

Iako se mislilo da je par skupa od 1999., on tvrdi da su se upoznali prije 10 godina.

Ruski mediji javljaju da je Natalija pripremala pite od ljudskog mesa i navodno ih čak prodavala lokalnim restoranima.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji