Obavijesti

Promo sadržaj

Radisson Blu Resort & Spa: Novo ruho splitskog hotela

Radisson Blu Resort & Spa: Novo ruho splitskog hotela
7

Radisson Blu Resort & Spa u Splitu jedan je od hotela kojem se gosti vjerno vraćaju

Kako zbog visokog standarda koji se veže uz ime, tako i zbog iznimne lokacije te raznovrsnih sadržaja prilagođenih poslovnom, odmorišnom, zdravstvenom ili gastronomskom turizmu. Nakon marljivih radova ove je godine splitski Radisson Blu Resort & Spa zasjao u novom ruhu. 

S investicijom od devet milijuna eura otvorena je potpuno nova zgrada koja osim 69 novih smještajnih jedinica gostima na raspolaganje nudi i brojne druge novitete. Luksuzne sobe i apartmani nose prepoznatljivi pečat branda – dizajnerski interijer kojim dominiraju moderne linije osmišljen na način da se pazi na svaki detalj.

Ta slagalica užitaka zaokružena je priča: od udobnog kreveta i posteljine u koju je divota ušuškati se nakon dana ispunjenog sadržajima, kupaonice uređene poput male osobne spa zone, do prostora na kojem gosti nesmetano mogu uključiti laptop te komforno odraditi sve što im je potrebno bez ikakvih problema. Jedna od novosti su Premium sobe i apartmani za one koje traže dodatnu dozu elegancije i luksuza. 

Sve smještajne jedinice obogaćene su pogledom na more koji ostavlja bez daha. Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, ovoga puta dolazi u novom, većem, komfornijem i luksuznijem izdanju kako bi potrebe naših gostiju bile iz temelja uvažene i zadovoljene. Uvjereni smo kako će elegancija i profinjenost novouređenih interijera, u spoju sa predivnim pogledom s terase, pružiti savršen spoj za neometani odmor“, kažu u Radisson Blu Resort & Spa Split. 

Hotel koji osluškuje potrebe svojih gostiju pored postojeće četiri, izgradio je četiri moderne multifunkcionalne dvorane za sastanke koje nude dodatne prostore za konferencije i raznovrsna događanja – kao i manji poslovni centar. Dok roditelji rade ili se opuštaju u sauni, prepuštaju masažama ili se rekreiraju, mališanima je od prošlog ljeta na raspolaganju novi dječji klub. 

„Velika terasa ispred naših restorana i bara koja pruža pogled na more, renovirana je prošle godine. Postavljene su potpuno nove podne obloge, ali i novi namještaj kako bi se poboljšao ambijent same lokacije. Poboljšani dio prostora, zaklonjen od sunca, ugodno je mjesto u svim godišnjim dobima. Dodali smo i kuhinje na terasama oba restorana. Novi Champagne & Wine Lounge na južnoj terasi je prve goste dočekao u lipnju 2017. a bit će otvoren u ljetnim sezonama kako bi se moglo uživati u pogledu na more, zalascima, šampanjcu i kvalitetnim vinima. Teretana u sklopu našeg Spa centra je proširena, a ponudu istog smo obogatili izgradnjom posebne sobe za jogu gdje posjetitelji mogu istinski uživati u trenucima meditacije. Termalna zona s parnom kupelji i saunama je također unaprijeđena i renovirana. Uložili smo u dekor naših soba za tretmane i odlučni smo u želji da podignemo iskustvo gosta na još jednu razinu više“, dodaju u Radisson Blu Resort & Spa. 

Zahvaljujući raznovrsnim wellness sadržajima sezona u Radisson Blu Resort & Spa traje cijele godine. Ljetno uživanje na plažama zimi zamjenjuje opuštanje u toplini interijera. Termalna zona uključuje tradicionalnu finsku saunu, parnu kupelj, veliki hladni bazen te japanski onsen bazen, hladni tuš i ledenu fontanu. 

Boravak u saunama i bazenima s pogledom na more doista je užitak za pamćenje. Osim dva hidroterapijska bazena može se i zaplivati u bazenu dugačkom 25 metara. Sportaši, osobe koje žele poboljšati svoje zdravlje ili se riješiti stresa imaju širok izbor luksuznih tretmana. Visoko educirani tim profesionalaca kreira i pruža jedinstvene i personalizirane tretmane u posebnim sobama krojene po individualnim potrebama.

Svaki restoran u Radisson Blu Resort & Spa Split nudi unutarnji, kao i vanjski prostor s pogledom na Jadransko more. Restoran The Caper Grill, The Fig Leaf i Mistral Beach Bar & Restaurant popularan su odabir i za organiziranje evenata – od konferencijskih okupljanja do svadbenih svečanosti. Restoran The Caper Grill odlikuje romantični ugođaj glazbe, mora i svijeća u večernjim satima, a  plaža restorana Mistral je idealno mjesto za goste željne opuštanja uz obalu mora u toploj sezoni. The Fig Leaf restoran na prvom katu omogućuje gostima doručak prema vlastitim željama - od pripreme zdravih ili gurmanskih omleta prema individualnom ukusu do lepeze slatkih, slanih, zdravih ili krepkih jela koja pružaju energiju za cijeli dan. Uz široku lepezu napitaka poput aromatiziranih voda, domaćih čajeva, zdravih smoothieja ili svježe cijeđenih sokova uz hranjive specijalitete, lako je ostati vjeran zdravom stilu života.  

Među pohvalama gostiju iz cijelog svijeta velik je broj onih koji se osvrću na kuhinju koja se temelji na kvalitetnim domaćim sastojcima. Dok se u kuhinji odvija čarolija pripreme mediteranskih delicija, domaćini imaju spreman odgovor za sva pitanja gosta o vinima i pjenušcima te kako ih sljubiti. Karte jela i pića osmišljene su u suradnji s tradicijom, a naglasak je na očuvanju izvornosti okusa.

Osim brojnih priznanja i nagrada, vrijedi napomenuti kako je Radisson Blu Resort & Spa prvi hotel u Hrvatskoj koji se može pohvaliti Green Key certifikatom. To međunarodno priznanje doprinosi očuvanju prirode podržavajući turističke objekte s pozitivnim ekološkim inicijativama. Green Key potiče ekološku osviještenost o zaštiti okoliša kako bi se odgovornim korištenjem resursa smanjio negativni utjecaj na prirodu. 

Bez obzira na zaokruženost priče novim sadržajima, domaćini Radisson Blu Resort & Spa hotela napominju kako neće prestati osluškivati želje gostiju, a kako im to uspijeva – najbolje je da svatko iskusi na svoj način; bilo da se radi o poslovnom ili hedonističkom turizmu.    

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.