Obavijesti

Promo sadržaj

Radite, a kao da ste u dnevnom boravku

Radite, a kao da ste u dnevnom boravku
11

Novi uredi kompanije Heineken Hrvatska prostrani su, uredni, bez suvišnog namještaja, a opet tako prozračni i ugodni

Novi uredi kompanije Heineken Hrvatska prostrani su, uredni, bez suvišnog namještaja, a opet tako prozračni i ugodni.

Vau, prvo je što kažete kad vidite ovu ljepotu. Zamislite da radite u uredu u kojem se osjećate ugodno, baš kao kod kuće? Upravo tako izgledaju novi uredi Heineken Hrvatska koji su smješteni na 12. katu Eurotowera. Prostrani, uredni, bez suvišnog namještaja, a opet tako prozračni i ugodni. Cijelim prostorom dominiraju svijete boje koje su kombinirane s nijansom zelene, koja je ugodna za rad, odmara oči, a ujedno je i kompanijska boja. Uz nju su prisutne i siva i bijela. Pod je, pak, napravljen od prirodnog materijala, hrvatskog hrasta, bez korištenja ljepila (klik mehanizam). Cijeli prostor prostire se na 778 kvadrata, a poseban ugođaj stvara veliki prostor za druženje, ali i nekoliko kutaka u kojima zaposlenici mogu raditi kad nisu za svojim stolom. Poslovna dokumentacija je nevidljiva tj. spremljena je tzv. nevidljive ormare koji su inkorporirani u zidove u hodnicima. U cijelom prostoru posebno se ističe i dekorativna rasvjeta, koja je jednostavna, ali atraktivna, kao i plazme koje se nalaze u svim zajedničkim prostorijama.  U svim uredima korištena je LED rasvjeta koja troši manje električne energije. 

Arhitektica Marina Nardin iz ureda Luma Art, zaslužna za cijeli izgled prostora, kao veliki plus ističe velike prozore zbog kojeg je cijeli prostor jako svijetao. A tu je kraljevski pogled na Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura