Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radnici HŽ-a popravljaju vlak koji se popodne zabio u beton

None Foto: Privatni album 4

U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Čuo se udar. Vagoni su se zabili jedan u drugi i onda su tako bili dok se nisu pomakli unazad, kazala je ranije danas čitateljica 24sata

Radnici su počeli popravljati vlak koji se u petak popodne zaletio u betonski blok na zagrebačkom Glavnom kolodvoru nakon što su mu najvjerojatnije otkazale kočnice. 

U nesreći nije bilo ozlijeđenih. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Čuo se udar. Vagoni su se zabili jedan u drugi i onda su tako bili dok se nisu pomakli unazad - kaže čitateljica. Dodaje kako je vlak bio prazan pa nitko nije nastradao. Strojovođa je, kaže, isto dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas u 16.05 sati prilikom postavljanja elektromotorne garniture na 4 peron Zagreb Glavnog kolodvora vlak je udario u grudobran. S obzirom da se prazna garnitura za vlak tek postavljala na kolosijek u njoj nije bilo putnika. Očevid je u tijeku - odgovorili su nam iz HŽ Putničkog prijevoza.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Komentari (27)
  • ove novine su pisale "šok u ZG" "jureći vlak udario u betonski stup"....a do jutra će bit popravljen...preve informativne novine...nema šta.

    28. 4. 2017,   22:40
  • Molim dotičnog gospodina koji je napiosao članak da mi objasni kako se to ovako velik kvar može popravit na otvorenom kolosjeku?! Garnitura mora biti osposobljena toliko da se može odvuć do najbliže radione. A tamo kvalificirani majstor popravljaju kvar koji je nastao tokom udara u beton!

    28. 4. 2017,   22:48
  • A i sugovornica vam je jača! Nornalno da su se vagoni zabili jedan u drugi i normalno da su tak ostali. Nemaju pogon, nikud ne idu bez lokomotive!

    28. 4. 2017,   23:26